Neophodne jesenske majice dugih rukava

Ako ste jedan od onih koji (poput nas) odbijaju priznati kako je stigla jesen i kako je sve manje mogućnosti za šetnju gradom ili večernji izlazak u ljetnom stylingu ne brinite.

majice-dugih-rukava-07

Sheriff & Cherry je posegnuo za „jockerom“ iz svoje Boatlife kolekcije – majicama dugih rukava sa i bez kapuljače!

majice-dugih-rukava-01

Sheriff & Cherry serija majica dugih rukava sadrži tri majice s kapuljačom tzv hoodie u bijeloj, navy plavoj i zelenoj boji te plavu i bijelu majicu bez kapuljače tako zvani sweatshirt.

majice-dugih-rukava-17

Modele karakterizira kvalitetan pamuk od kojeg su proizvedeni te kvalitetno vezeni i otisnuti motivi kao što su mornarski motivi, mornarsko sidro i naziv brenda na prsima, leđima i rukavima.

Na rukavima svih modela decentno su izvezeni, već prepoznatljivi Sheriffovski simboli – sidro i zvijezda, u boji same majice.

majice-dugih-rukava-14

U kolekciji je i nekoliko ženskih modela koje karakterizira otvor na jednom ramenu. Majica u navy plavoj i off white bijeloj boji te haljina s otvorenim ramenom u navy plavoj boji.

Sve modele karakteriziraju kvalitetno i bogato izvezeni mornarski motivi na prsima u zlatnoj, bijeloj i plavoj boji kao i na rukavima u boji modela.

majice-dugih-rukava-10

Većina modela je unisex i dolaze u svim veličinama. Sheriff & Cherry Boatlife kolekcija dostupna je na www.sheriffandcherry.com i u zagrebačkom B.A.R.A.B.A. Store.

Uz dopuštenje: Priredba (sve fotografije)

Facebook Like Button