Vjenčanice Diane Viljevac: svaka haljina priča svoju priču

Svakom novom kolekcijom dizajnerica unosi inovativnost u svoj dizajn te je ovaj put dizajnirala kolekciju vjenčanica koja se sastoji od 12 novih modela. Diana je upravo osluškujući zahtjeve i želje žena dizajnirala 12 idealnih vjenčanica u kojoj će svaka buduća mlada pronaći upravo ono što je željela. Riječ je o haljinama koja svaka priča svoju priču, svaka je posebna i unikatna bilo da je riječ o izboru materijala, kroja ili boje.

viljevac-vjencanice-1

Bilo da je riječ o jednostavnim ili raskošnim vjenčanicama u Showroomu Diane Viljevac ostvarit će te sve svoje želje za vaš najljepši dan u životu.

viljevac-vjencanice-2

Ovakav promišljen dizajn svakoj vjenčanici naglašava eleganciju i gracioznost i istovremeno ih čini klasičnim i modernim.
Svaka vjenčanica se može dodatno prilagoditi željama klijentica u dogovoru s dizajnericom.

viljevac-vjencanice-3

“Ovo je moja druga bridal kolekcija i s njom sam htjela postići idealan balans između tradicionalnog i modernog pristupa vjenčanicama. Upravo s ovih 12 modela htjela sam olakšati izbor svakoj budućoj mladi u potrazi za “onom pravom” izjavila je dizajnerica.

viljevac-vjencanice-4

Vjenčanice dolaze u bijeloj, ivory , puderastoj i boji pijeska.

Za probu vjenčanica potrebno je rezervirati termin na naše kontakte: mail: info@dianaviljevac.com / broj telefona: 01 5805-772 ili putem naše fb stranice: https://www.facebook.com/DianaViljevacdesign/

viljevac-vjencanice-6

viljevac-vjencanice-5

Uz dopuštenje: Priredba (sve fotografije)

Facebook Like Button