Nova serija Upright pametna je, slikovita i zarazno dobra!

Nova australska serija, crna komedija, Naopako (Upright) nova je serija koja je osvojila srca mnogih i zato ne iznenađuje da je prozvana skrivenim australskim draguljem.

upright-serija-01

The Guardian piše kako je ova „road-trip serija pametna, slikovita i zarazno dobra! S laganim dodirom i električnim izvedbama, Upright spaja melankoliju s komedijom kako bi ispričala priču o neobičnom paru koji prkosi svim normama”.

Prvu sezonu serije Naopako (Upright) možete gledati već sada, dok druga sezona dolazi 13. listopada 2023.

upright-serija-02

Kratak sadržaj serije

Nekonvencionalni duo čine 42-godišnji glazbenik Lucky (Tim Minchin) i 16-godišnja Meg (Milly Alcock) koji se udružuju nakon sudara u prometnoj nesreći. Dok je Lucky pomalo distanciran i bježi od stvarnosti, Meg je napeta i direktna, ona je buntovnica s velikim stavom i osebujnom osobnošću.

Pokušavajući prevesti klavir kroz divljinu južne Australije, suočeni su s izazovima na putu prema Perthu, Luckyjevom rodnom gradu gdje ga nije bilo osam dugih godina. Taj put nije samo fizičko putovanje, nego i emocionalno iskustvo ispunjeno nadom i izazovima.

upright-serija-03

Pripremite se za maratonsko gledanje nove serije čija je zvijezda Tim Minchin ujedno i izvršni producent, scenarist, ali i skladatelj soundtracka.

Tim Minchin i njegov kolega redatelj Matthew Saville stvorili su prekrasnu seriju koja hvata bit mjesta — Minchin pjeva INXS-ovu „Never Tear Us Apart” i The Churchovu „Under the Milky Way” pod noćnim nebom.

Povrh toga, koriste glazbu poznatih australskih glazbenika poput Tame Impale, Sije i The Vinesa, ali i manje poznatih australskih glazbenika kao što su Missy Higgins, Powderfinger, Teskey Brothers, The Living End. „Sa serijom Upright, Minchin je od sebe napravio nekoga vrijednog gledanja”, piše The Houston Chronicle.

Obje sezone skrivenog australskog dragulja Naopako (Upright) gledajte na Pickbox NOW!

Uz dopuštenje: Mediavision (sve fotografije)

Facebook Like Button