Novi Libre Le Parfum snaga je i moć iznimne ženstvenosti

Sloboda. To je riječ koja definira Yves Saint Laurent. Uvijek na rubu. Eksperimentiranje. Pomicanje granica.

libre-parfem-1

Pretvaranje smokinga u odvažnu svečanu odjeću za žene tijekom šezdesetih godina prošloga stoljeća.
Iskazivanje snage i moći iznimne ženstvenosti mini suknjama Anthonyja Vaccarella čiji dizajn nije namijenjen da izaziva, već da omogući slobodnije kretanje i napredovanje.

Zato što postoje mjesta na koja morate otići. Emocije koje morate osjetiti. Vi ste kao žena oličenje brenda YSL – tu ste da živite, da budete slobodni i utjelovite strastveni moto gospodina Saint Laurenta…

libre-parfem-3

TOUT, MAIS TERRIBLEMENT. Sve s dozom pretjeranosti i odvažnosti…
Sloboda je za žene današnjice ultimativni luksuz. Nakon godina borbe za emancipaciju ili uspjeh, sloboda je postala stanje uma. Način vođenja igre prema vlastitim pravilima. Zato što vi ostajete vjerne sebi. Bez kompromisa. Bez proturječnosti. Zato što možete biti i snažne i iznimno ženstvene u isto vrijeme.

Ovisnice o luksuzu i povezane s prirodom. Iznimno staložene a ujedno i prepune energije, vođene svojom unutarnjom vatrom i životnim plamenom koji gori punom snagom… Neka se vaš glas čuje. Neprestano eksperimentirajte i prihvatite sve svoje paradokse.

libre-parfem-4

Zahvaljujući LIBREU, sloboda sada ima svoj vlastiti kultni miris. Seksi i kul cvjetni miris čiji se sastojci uzgajaju između Francuske i Maroka. Koji je osmišljen između Pariza i New Yorka, negdje na granici između muževnosti i ženstvenosti…

Danas Yves Saint Laurent beauty pojačava intenzitet svoje živopisne mješavine novim pikantnim cvjetnim potpisom s tonovima meda. Intenzitet je jači nego ikad. Eksplozija mirisa u bočici.

libre-parfem-2

Miris, a ujedno i mnogo više od toga. Jer je miris koji nosite oličenje vaše osobnosti. Oličenje vaše moćne i sjajne aure, vašeg prekrasnog plamtećeg traga, zadovoljstva koje je samo vaše, ali i poruke koju šaljete svijetu.

LIBRE Le Parfum. Jer na francuskom nema moćnije riječi kojom se definiraju žene današnjice.
LIBRE Le Parfum. Jer je danas promicanje slobode važnije nego ikad. Sloboda je ultimativni luksuz. Ona vatra koja vas pokreće, potiče da intenzivnije osjećate svijet oko sebe i živite slobodno.

Moćna vizija u obliku plamena koji gori u vama. Pozitivan, odvažan i strastven poziv na djelovanje. Tajna vašeg samopouzdanja i karizme…

„Ova je verzija mirisa LIBRE intenzivnija, s izraženim pikantnim mirisom đumbira u kombinaciji sa šafranom koji se uzgaja u botaničkim vrtovima Ourika Community Gardens u Maroku, zemlji koja je iznimno draga gospodinu Saint Laurentu. Cvijet naranče kao srce mirisa pojačan je mekom i seksi notom meda koja dodatno naglašava njegovu privlačnost.”

Libre Le Parfum predstavlja eksploziju mirisa u bočici i to je najintenzivnija, najmoćnija i najsenzualnija verzija kultnog mirisa Libre.

U ovu su odvažnu novu verziju mirisa vrsni parfumeri Anne Flipo i Carlos Benaïm (IFF) dodali intenzivne i tople začinske note koje pojačavaju prepoznatljivi miris senzualnog cvijeta naranče i hladne lavande.

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button