Sapuni za lice nude ciljana rješenja posvećena koži

Od 1851. godine tvrtka Kiehl’s stalno je težila unapređenju – od odgovornih formulacija, pakiranja i proizvodnje do pružanja podrške i pomaganja zajednicama da smanje svoj utjecaj na okoliš.

KONCENTRIRANI SAPUNI ZA LICE FUTURE MADE BETTER BRENDA KIEHL’S NUDE CILJANA RJEŠENJA KOJA SU JEDNAKO POSVEĆENA ODRŽIVOSTI
KAO I KOŽI

S tim na umu, tvrtka Kiehl’s odabrala je tri omiljene formule tog brenda i pretvorila ih je u NOVE koncentrirane sapune za kožu lica Future Made Better – to je kolekcija koja se sastoji od tri ciljana, čvrsta proizvoda za čišćenje kože lica formulirana za temeljito čišćenje bogatom pjenom, što kožu čini svježom i uravnoteženom, bez osjećaja suhoće ili zatezanja.

Rare Earth Deep Pore Purifying Concentrated Facial Cleansing Bar

Svi novi koncentrirani sapuni sadrže barem jedan sastojak iz obnovljivog izvora i formulirani su uz minimalnu količinu otpada od plastičnih pakiranja – kako bi vam pružili ciljanu rutinu čišćenja koja je jednako posvećena održivosti kao i koži.

Svaka formula sapuna je preko 96 % biorazgradiva i sadrži stručno osmišljenu mješavinu sastojaka nadahnutu omiljenim linijama brenda Kiehl’s kako bi se ciljano djelovalo na čitav niz problema s kožom:

Ultra Facial Hydrating Concentrated Cleansing Bar:
Obogaćena ledenjačkim glikoproteinom i skvalanom iz obnovljivih izvora, ova posebno njegujuća formula ne narušava zaštitnu barijeru kože dok istovremeno poštuje prirodni pH kože. Formula nježno čisti i vraća koži vlažnost za postizanje zdravog izgleda.

Ultra Facial Hydrating Concentrated Cleansing Bar

Calendula Calming & Soothing Concentrated Facial Cleansing Bar:
Pogodna za masnu kožu koja je sklona aknama, ova formula sadrži približno 100 latica nevena iz održivog izvora koje umanjuju vidljivost crvenila te kožu čini opuštenom, smirenom i savršeno čistom.

Rare Earth Deep Pore Purifying Concentrated Facial Cleansing Bar:
Amazonska bijela glina i prah bambusa iz obnovljivih izvora formulirani su u sapunu koji sadrži 80 % sastojaka za pročišćavanje, uklanja mrtve stanice te intenzivno čisti kožu, dok istovremeno pruža osjećaj uravnoteženosti bez viška ulja ili osjećaja suhoće.

Novi koncentrirani sapuni za lice dostupni su u Kiehl’s prodavaonicama

Uz odobrenje: L’Oréal Adria d.o.o.

Facebook Like Button