Novi nastavci serije „To smo mi“

Hvaljena dramska komedija „To smo mi“ i u četvrtoj sezoni nastavlja s toplom i emotivnom pričom o životima obitelji Pearson. Serija slijedi živote dva brata Kevina (Justin Hartley) i Randalla (Sterling K. Brown) i sestre Kate (Chrisy Metz) te njihovih roditelja Jacka (Milo Ventimiglia) i Rebecce (Mandy Moore) u različitim vremenskim razdobljima.

Suočavajući se sa svakodnevnim životnim problemima, članovi obitelji nastoje pronaći utjehu, ljubav i razumijevanje. Nova sezona serije „To smo mi“ počinje s emitiranjem 9. listopada u 22:00h na kanalu FOX Life, pokazat će kako svaki životni odabir nosi sa sobom posljedice. Nove epizode serije na rasporedu su svake srijede u 22:00h.

to-smo-mi-serija-1

Početkom osamdesetih, Jack i Rebecca Pearson mlad su bračni par koji očekuje trojke. U trenutku poroda, jedno od djece umre, pa par odluči posvojiti Randalla, bebu koja je istoga dana ostavljena pred vatrogasnom stanicom. Trideset šest godina kasnije, Kevin, Randall i Kate bore se sa životnim nedaćama koje su im ostavljene u naslijeđe.

Kate odmalena ima problema s pretilošću te nastoji pronaći ljubav i prihvaćanje. Kevin se trudi postići uspješnu glumačku karijeru, a Randall postaje uspješni biznismen koji traži informacije o svojim biološkim roditeljima. Na kraju treće sezone Randall i njegova supruga Beth (Susan Kelechi Watson) uspjeli su očuvati brak unatoč svim teškoćama.

to-smo-mi-serija-2

Kate je preuranjeno rodila sina kojega je nazvala Jack, po svome ocu. Dok se trudi biti najbolja mama svome djetetu, Kate rješava nesuglasice sa svojom majkom Rebeccom. Kevin odlazi u Vijetnam slijedeći ratni put svoga oca, a na povratku prekida sa Zoe (Melanie Liburd) koja mu kaže kako ne želi imati djecu.

Četvrta sezona serije „To smo mi“ vodi gledatelje u sedamdesete godine na sam početak veze Rebecce i Jacka. Nakon pomalo nespretnog puta u Kaliforniju, Rebbeca nagovara Jacka na upoznavanje s njezinim roditeljima. U sadašnjosti, Kate i Toby (Chris Sullivan) useljavaju se u novu kuću.

to-smo-mi-serija-3

Randall se suočava s krizom srednjih godina, dok započinje novi život s obitelji u Philadelphiji. Iako se ostvario kao uspješan poslovni čovjek, Randall sada želi pomoći afroameričkoj zajednici. Kevin dobiva važnu ulogu u novom filmu, dok ga prožimaju pitanja o oprostu, identitetu i obitelji.

Serija „To smo mi“ nominirana je za prestižne nagrade Emmy i Zlatni Globus, a Sterling K. Brown osvojio je obje nagrade u kategoriji za najboljeg glumca upravo za ulogu Randalla. Ostatak vrhunske glumačke postave čine Milo Ventimiglia („Heroji“), Mandy Moore („Šetnja za pamćenje“), Chrissy Metz („Američka horor priča“) i Justin Hartley („Osveta“).

U glavnim ulogama: Milo Ventimiglia kao Jack Pearson, Mandy Moore kao Rebecca Pearson, Sterling K. Brown kao Randall Pearson, Chrissy Metz kao Kate Pearson, Justin Hartley kao Kevin Pearson, Susan Kelechi Watson kao Beth Pearson i Chris Sullivan kao Toby Damon.

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button