Nasmijte se uz seriju Odvažne

Treća sezona duhovite dramske serije „Odvažne“ nastavlja pratiti živote mladih, ambicioznih i odvažnih prijateljicau manevriranju osobnog i profesionalnog života u kompleksom svijetu vođenja globalnog ženskog magazina.

Ovo je moderna priča o Jane (Katie Stevens), Kat (Aisha Dee) i Sutton (Meghann Fahy) koje žive život u potrazi za identitetom, ljubavlju i prijateljstvom, dok nastoje ostvariti poslovni uspjeh u časopisu Scarlet koji vodi moćna urednica Jacqueline Carlyle (Melora Hardin).

odvazne-serija-1

Jane je spisateljica, Sutton radi kao modna asistentica, a Kat je na poziciji direktorice za društvene medije. Serija „Odvažne“, koja je počela s prikazivanjem 1. listopada u 22:00h na kanalu FOX Life, inspirirana je životom bivše urednice časopisa Cosmopolitan, Joannom Coles.

Prošla sezona serije „Odvažne“, tri je prijateljice ostavila na životnim raskrižjima

U monumentalnoj završnici na tjednu mode u Parizu, Jane je ostala kako bi odvagnula težak izbor između Pinstripea i Bena, dok razmišlja o majčinstvu i zamrzavanju jajašaca.
Kat se razočarala u svoju partnericu Adenu (Nikohl Boosheri) nakon otkrića da tajno surađuje s nekim drugim, što je pak dovelo do romantičnog razlaza.

odvazne-serija-2

Sutton se suočila s majkom, bivšom ovisnicom o alkoholu, a nakon turbulentnog prekida s Richardom (Sam Page), on dolazi u Pariz izjaviti joj svoje osjećaje.

Na početku treće sezone, tri prijateljice ponovno su u New Yorku i moraju se nositi s posljedicama puteva koje su izabrale dok novo osoblje vedri i oblači u Scarletu.

Novi urednik digitalnog odjela Patrick Duchand (Peter Vack) daje Jane zadatak da napiše tekst o tome zašto muškarac ne bi trebao voditi žensku tvrtku.

Kat se bori s vlastitim osjećajima oko prekida, dok istovremeno pokušava spasiti lezbijski par od zatvaranja te počne razmišljati o bavljenju politikom. Sutton se useljava kod Richarda, a razmišlja i o promijeni karijere.

odvazne-serija-3

Ova sezona nastavlja se baviti važnim pitanjima, od ženskog reproduktivnog prava do uznemiravanja na radnom mjestu do rasnih problema i još mnogo više toga što možete gledati utorkom, od 1. listopada na kanalu FOX Life.

U glavnim ulogama: Katie Stevens kao Jane Sloan, Aisha Dee kao Kat Edison, Meghann Fahy kao Sutton Brady, Melora Hardin kao Jacqueline Carlyle i Sam Page kao Richard Hunter.

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button