Novi Ungarovi mirisi kao stvoreni za ljeto

Izraz nove generacije sa zaraznom željom za komunikacijom. Boje i potezi su mediji, prazan prostor je novi teritorij koji dopušta da misli teku i dopuštaju da um crta.

Urbani krajolik pretvara se u novu realnost, otvara nove scenarije za umjetničke kreacije. Geste svakodnevnog života postale su inspiracija za nova remek-djela iz platna.

ungaro-mirisi-4

Nova bočica napravljena u staklu kao limenka u spreju za ulične umjetnike, grafitere. Grafička naljepnica s grafitnom bojom i metalnim završnim slojem za urbani izgled.
Ikonska gesta otkriva njezinu smiješnu stranu: ostavite svoj znak s Ungaro „kistom“!

Poput zidova urbanog krajolika, vanjski dio je ukrašen atraktivnom grafitnom bojom. Plava i ružičasta nijansa uz neonski dodir govore o muškom i ženskom svemiru.
Pozivnica da izrazite svoju kreativnu stranu.

ungaro-mirisi-2

Razigrano umjetničko djelo u stilu grafita ostvario je ulični umjetnik-iz Pariza – Chanoir. Najpoznatiji je po lako prepoznatljivom, istoimenom karakteru – Cha.

Chanoir opisuje svoja djela kao suptilne mješavine boja za dobro raspoloženje – gledatelj je uronjen u svijet neobično sretan, spokojan i utješan. Njegovi radovi prikazani su u Parizu, Barceloni, Bogoti, Miamiju i Pekingu.

Chypre voćno slatki miris
Mirisna kompozicija započinje notom gorko zelenog badema, mekano ovisne ljubičaste šljive i blistave kruške. Tada cvjetni bijeli buket utjelovljuje senzualnost, gdje se tuberoza topi s voćnim jasminom i delikatnom vodicom narančinog cvijeta.

Baza je izgrađena na duetu pačulija i sandalovine, oni donose Chypre eleganciju i zagrijavaju se ugodnom stazom mošusa i vanilije.

ungaro-mirisi-3

Fougere orijentalno ambrasti miris
Grejp i bergamot tope se sa pikantnim muškatnim oraščićem na vrhu. Srce nas odvodi u karizmatsku atmosferu, izraženu

zavodljivim cimetom koji se igra s elegantnim irisom.
Snažna osobnost otkrivena je drvenastim potpisom cedra i senzualnog tonka zrna.

ungaro-mirisi-1

Uz dopuštenje: Martimex (sve fotografije)

Facebook Like Button