Odaberite Biotherm iscjeljujući ritual: BATH THERAPY

Bath Therapy novi je aromatični ritual za svakodnevnu njegu tijela koji će obnoviti i zagladiti vašu kožu te je učiniti mekšom i sjajnijom.

Na temelju bogatog znanja o ljekovitim svojstvima vode, Biotherm je kreirao liniju od 3 proizvoda za tuširanje Bath Therapy s iscjeljujućim učinkom antičkih termalnih kupki.

Zahvaljujući najučinkovitijem ljekovitom bilju i ekstraktima koji se koriste u ritualima kupanja još od antičkih vremena, Bath Therapy pretvara svakodnevno kupanje u iscjeljujući trenutak. Obogaćen delikatnim mirisima koje su kreirali tvorci parfema, Bath Therapy pruža i raskošno mirisno iskustvo.

Biotherm Bath_T3_CMJN-ROUGE-LOW

Odaberite iscjeljujući ritual

> Invigorating Blend of Ginger & Peppermint – razbuđujući spoj đumbira i paprene metvice,
> Relaxing Blend of Goji Berries & Rosemary – opuštajući spoj goji bobica i ružmarina
> Delighting Blend of Grapefruit & Sage – očaravajući spoj grejpa i kadulje

Teksture iznimnih osjetilnih svojstava pružaju iscjeljujuće trenutke kroz ritual njege u tri koraka: pjena za kupanje, zaglađujući peeling i hidratantna krema.

Zahvaljujući čudotvornom Biothermovom sastojku Life PlanktonuTM koji sadrži svaka formula, kupanje ili tuširanje ima obnavljajući učinak na kožu.

bath-1

Svakodnevne kupke blagotvorno djeluju i na um

Stoga ih s pravom možemo zvati iscjeljujućim ritualima koji će vas razbuditi, opustiti ili ushititi te vas ponovno povezati sa samim sobom.

U skladu s načelima programa Waterlovers i posvećenosti očuvanju svjetskih oceana, plavog srca Zemlje, Biotherm je razvio ekološki prihvatljive formule s 90% prirodnih sastojaka u lakšoj ambalaži, kako bi učinak na okoliš sveo na minimum.

Biotherm Bath_T1_CMJN-JAUNE-LOW

Ljekovite kupke antičkih civilizacija

Kroz povijest velikih carstava, kupke su zauzimale važno mjesto u ženskim ritualima ljepote.
Od Egipta do antičke Grčke i Rima, kupke nisu služile samo za uklanjanje nečistoća.

Stari su Rimljani prvi otkrili ljekovita svojstva termalne vode. U termalne su kupke počeli dodavati dragocjene sastojke poput rijetkih cvjetova ili egzotičnih plodova kako bi aromatizirali vodu i stimulirali osjetila.

Ove su prirodne infuzije opuštale um i obnavljale kožu. Nadahnut antičkim kupkama, Biotherm obnavlja tradiciju pretvarajući svakodnevno tuširanje ili kupanje u iscjeljujući trenutak koji razbuđuje sva osjetila.

Dan sada započinje i završava prepuštanjem iscjeljujućoj snazi prirode.

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button