Otkrijte Janju Goru: Savršena destinacija za opuštanje u srcu Like

U srcu netaknute Like, svega sat i pol vožnje od Zagreba ili Rijeke, nalazi se Janja Gora – pravo otkriće za sve koji traže idealno mjesto za team building, proslave ili jednostavno bijeg od svakodnevice.

OVDJE otkrijte zašto je Lika sjajno mjesto za izlet i pravo osvježenje uz bezbroj zanimljivosti ovog hrvatskog kraja

Ovo jedinstveno imanje nudi bogat izbor aktivnosti koje će zadovoljiti i najzahtjevnije posjetitelje, pružajući savršenu ravnotežu između aktivnog odmora i relaksacije.

janja-gora-lika-1

Posjetitelji Janje Gore mogu birati između raznolikih programa prilagođenih različitim interesima i potrebama

Za one željne adrenalina tu su avanture poput quad safarija, paintballa, streličarstva i bacanja sjekira. Sve aktivnosti odvijaju se pod stručnim vodstvom, osiguravajući sigurnost i nezaboravne trenutke u prirodi.

janja-gora-lika-2

Za timove koji preferiraju manje zahtjevne, ali jednako uzbudljive aktivnosti, Janja Gora nudi odbojku, badminton, povlačenje konopa te ljudski stolni nogomet. Ovakvi programi dizajnirani su da potiču timski duh i zdravu konkurenciju, dok ujedno pružaju mnogo zabave i smijeha.

janja-gora-lika-3

Ne treba zanemariti ni one kreativne duše koje će pronaći svoje mjesto u slikarskim, keramičarskim ili gastronomskim radionicama. Posebna poslastica je škola kuhanja koju vodi Marin Rendić, renomirani hrvatski chef čiji je restoran Bistro Apetit poznat i prepoznat u stručnim gastronomskim krugovima.

janja-gora-lika-4

Svi oni koji su u potrazi za kreativnim bijegom od svakodnevnog stresa, Janja Gora nudi i posebno osmišljene radionice za umjetničke duše.
Slikarska radionica u Three Little Birds Art Studio pod vodstvom akademske slikarice Branke Riđički pruža priliku za izražavanje kroz boje i platno. Studio, smješten u adaptiranoj staroj staji, odiše posebnom atmosferom koja inspirira svakog posjetitelja.

janja-gora-lika-5

Tajne keramike svi gosti mogu otkriti u Ateljeu Janja Gora, gdje Danijela Pešut dijeli svoje bogato iskustvo stečeno godinama rada u Nizozemskoj. Radionica keramike nudi priliku za učenje o različitim tehnikama oblikovanja gline, stvarajući tako jedinstvene suvenire koji će ostati trajni podsjetnik na nezaboravno iskustvo u Lici.

janja-gora-lika-6

Ove radionice ne samo da nude priliku za razvijanje novih vještina, već i za opuštanje i meditaciju kroz umjetnički izraz. Bilo da ste iskusni umjetnik ili početnik, Janja Gora pruža savršen prostor za kreativnost i odmor u prirodi, čineći vaš team building ili odmor još bogatijim i inspirativnijim.

janja-gora-lika-7

Sve ove aktivnosti upotpunjene su vrhunskim smještajem. Janja Gora raspolaže s tri kuće opremljene bazenima i konobama, što ih čini savršenim izborom za veće grupe ili privatne proslave.

janja-gora-lika-8

Ako tražite mjesto gdje će vaš tim ne samo ojačati svoje veze, već i uživati u nebrojenim aktivnostima usred čarobne ličke prirode, Janja Gora je destinacija koju ne smijete propustiti. Ovdje svaki gost ima priliku naučiti nove vještine, proširiti svoje vidike i opustiti se kroz cjelodnevno druženje na svježem zraku. Ne čekajte previše, rezervirajte svoj termin već danas i doživite nešto zaista posebno!

Uz dopuštenje: S2 (sve fotografije)

Facebook Like Button