Otvoren još jedan Guess store

Guess je otvorio vrata još jednog Accessories Storea u City Centeru one East u Zagrebu. Od sada će sve ljubiteljice dobrog stila moći uživati u Guess novitetima na istočnoj strani grada.

guees-ducan-1

Guess novootvoreni store prepoznatljiv je po eleganciji i minimalističkim elementima, a cijeli prostor je u bijeloj boji koja u prvi plan stavlja novu Guess Accessories kolekciju.

guees-ducan-2

Na velikom led ekranu u samoj trgovini možete pratiti backstage video sa snimanja najnovije kampanje koje stvaraju notu urbanosti, a cijela kolekcija u potpunosti je izložena u minimalistički uređenom interijeru kako bi svakog kupca uvela u svijet Guess glamura i elegancije.

guees-ducan-3

Svoje omiljene modne dodatke s Guess potpisom možete pronaći na jednom mjestu i obogatiti svoju garderobu s ‘it’ komadom na kojem će vam svi zavidjeti.

guees-ducan-4

Kolekcija za jesen/zimu obiluje zanimljivim modnim dodacima poput modnih torbi upečatljivih uzoraka i dezena, novčanika, remenja, sunčanih naočala, nakita i satova te vječnih štikli i trendi tenisica uz koje svaki outfit izgleda atraktivno.

Uz dopuštenje: Conor (sve fotografije)

Facebook Like Button