Ovo je popis filmova za veljaču koji ćete s veseljem pogledati

Donosimo vam nekoliko prijedloga za filmove koje ćete s nestrpljenjem dočekati ove veljače 2023. na TV1000.
Svaki filmofil pronaći će ponešto za sebe iz nekoliko filmskih blokova. Primjerice tematski blok filmova “Antivalentinovo”
svake subote u veljači od 21:00 sat donosi pregršt romantične filmske zabave.

filmovi film  Antivalentinovo

Ovo nikad neće upaliti? Za Valentinovo 2023. prikazujemo neke od najzabavnijih romantičnih komedija proteklih desetljeća… hoće li ili neće?

Od propalih romansi i najboljih prijatelja koji stvaraju nevolje, do mladih nespretnih ljubavi – i od lukavih planova da se osvoji nečije srce do velikih prekida – u ovim ćemo filmovima saznati hoćemo li doživjeti to ‘sretno do kraja života’ ili ne. Je li ljubav u zraku? Saznajte ove veljače na TV1000!

film djevojka mog prijatelja valentinovo filmovi

FilmDjevojka mog prijatelja

Subota 11. veljače 2023. u 21:00
Žanr: Komedija/ romansa
Redatelj: Howard Deutch
Glumci: Kate Hudson, Dane Cook, Jason Biggs
Naslov originala: My Best Friend’s Girl
Godina: 2008
Zemlja: SAD

Zaljubljeni Dustin toliko je naporan da Alexis želi da ostanu samo prijatelji. On je očajnički želi vratiti, pa se obraća najboljem prijatelju Tanku, stručnjaku za utješne veze. Kada Tank obrlati Alexis, susreće se s najvećim izazovom u životu: Alexis je prva koja ga je prokužila, i Tank će ubrzo biti rastrgnut između odanosti Dustinu i privlačnosti koju osjeća prema bivšoj djevojci najboljeg prijatelja.

film Gad

Film Gad

Četvrtak 2. veljače 2023. u 21:00
Žanr: Aksija/ krimi/ triler
Redatelj: Philip G. Atwell
Glumci: Jet Li, Jason Statham, Nadine Velazquez
Naslov originala: War
Godina: 2007
Zemlja: Kanada/ SAD

Jack Crawford, agent FBI-a, traži osvetu nakon što mu je partner ubijen, a svi tragovi upućuju na tajanstvenog ubojicu Roguea. No kada se Rogue pojavi godinama kasnije kako bi obavio nedovršeni posao, to pokreće nasilan sukob suparničkih bandi. Hoće li istina izaći na vidjelo prije nego što bude prekasno i tko će ostati kada se prašina slegne?

filmovi Borilačke vještine

Tematski filmski blok: Borilačke vještine ponedjeljkom

Svaki ponedjeljak u veljači 2023. od 21:00

Nindže i samuraji ovog mjeseca preuzimaju vaše ponedjeljke na TV1000! Gledajte najuzbudljivije filmove o borilačkim vještinama, uključujući ‘Ninja Assassin’ i ‘Sucker Punch’. Uz redatelje poput dvojca Wachowski ili Zacka Snydera, sigurno ćete dobiti najbolje kad je akcija u pitanju. Također možete uhvatiti majstora borilačkih vještina na filmu, Jackieja Chana, sa čak dva legendarna kung fu naslova: ‘Legenda o pijanom učitelju’ i ‘Slučajni špijun’, od kojih je potonji nominiran za najbolju akcijsku koreografiju na Hong Kong Film Awards.

Uz dopuštenje (tekst i sve fotografije): Agencija Grayling

Facebook Like Button