Parfem Mon Guerlain Bloom of Rose nježan i strastven ujedno

Guerlen je lansirao u 2020. miris Bloom of Rose koji predstavlja utjelovljenje strastvene ženstvenosti, a ovaj stilizirani miris izravno crpi nadahnuće od svoje neponovljive i neusporedive muze, Angeline Jolie.

Mon Guerlain angeline jolie

Za ovo najnovije utjelovljenje, Mon Guerlain Bloom of Rose Parfemska voda prikazuje i naglašava strast kao jedan od aspekata osobnosti koju su u miris utkali njegovi kreatori Thierry Wassera i Delphine Jelk.

Ovaj put je snažna osobnost Angeline Jolie ta koja dolazi u fokus. To i njezina strast, koja se pokazala tijekom njenog prvog posjet Kambodži.

Posjet ovoj raskošno lijepoj zemlji ostavio je dubok i emocionalan utjecaj na život Angeline Jolie i doveo ju do brojnih promjena.
Od preuzimanja posebnih projekata i izrade novih humanitarne obaveza, za ispunjavanje njene velike želje, a zto je da postane majka.

zenski miris 2020

Bloom of Rose Eau de Parfum izražava svu čvrstinu i radost koju sve mi, ne samo Angelina Jolie, doživljavamo u trenucima osobnog, profesionalnog, intelektualnog i emocionalnog ispunjenja.

Ovaj cvjetno voćni mirisni spoj personificira čistu ljubav. Ljubav zbog koje srce brže kuca. Strastveno.

guerlain zenski miris

SMIONA CRVENA POPUT RUŽE
Mon Guerlain Bloom od Rose parfemska voda ilustrira bit strasti. Unutar ove cvjetne i voćne verzije mirisa, ruža se izražava kroz svaki od svojih aspekata.

Kao kraljica cvijeća i dragulj u Guerlinadi mirisnoj kruni, njena suština i apsolut čine je dvostruko snažanom.

Dok su Sambac jasmin i lavanda još uvijek dio kompozicije, blistav cvijet naranč,e koji se pojavio u Bloom of Rose toaletnoj vodi, ublažen je kako bi ruža došla do izražaja.

guerlain miris  lavanda

Ovdje je kultni cvijet u središtu pozornosti zahvaljujući izdašnim količinama i odvažnim dozama bugarske ruže i apsoluta turske ruže.

U međuvremenu, veseli nagovještaji ukusne voćne kruške donose tračak razigranosti, dok vanilija daje toplinu koja se pojačava zadivljujućim i strastvenim drvenastim paćulijem i sandalovinom.

miris Mon Guerlain Bloom of Rose jasmin

“U ovoj novoj Eau de Parfum verziji mirisa, ruža se izražava u potpunosti i bez ograničenja. Pojavljuje se u cijeloj kompoziciji, u gornjim notama zahvaljujući esenciji bugarske ruže sa svojim voćnim fasetama, poput maline i ličija, a zatim u bazi s karakternim apsolutom turske ruže koji naglašava i izražava mnogo dublje, bogatije, medene fasete ruže.
To je istinski omaž kraljici cvijeća.” – opisala je ovaj miris Thierry Wasser.

guerlain miris kruska

“Bloom of Rose je više cvjetna, a manje orijentalna ekspresija Mon Guerlain-a. Od toaletne vode do parfemske, latica ruže poprima cijelu blistavost buketa crvenih ruža te se raskošno pojavljuje u cijelosti u gornjim notama i notama baze mirisa.” – rekla je druga kreatorica mirisa Delphine Jelk.

guerlain miris parfem

BLISTAVA BOČICA
Besprijekorna u svom dizajnu, boca Mon Guerlain nadahnjuje se amblematičnim četverolisnim oblikom koji je prvi dizajnirao Gabriel Guerlain, a izradio Baccarat 1908. godine.

guerlain parfem miris

VIBRANTNA KAMPANJA
U novom vizualnom prikazu kampanje Emmanuela Lubezkog, Angelina Jolie pojavljuje se veoma senzualno.
Oči joj izražavaju s više snage nego ikad, ženstvenost i strast u duši. Za print, umjetnik Damien Blottière stvorio je ekskluzivni kolaž koji prikazuje crvenu ružu i bocu sa zapanjujućim nadrealističkim duhom.