Parfemi Armani Privé najprobraniji sastojci

Visoka se moda temelji na savršenom kroju, umijeću kreiranja i kreativnosti. Na isti način nastaju i mirisi Armani/Privé – sve kolekcije sadrže najprobranije sastojke.

Svaki je miris uzbudljiva nova etapa na putovanju u Armanijev svijet, prožet nadahnućem i senzibilnošću vrhunskog kreatora.

armani-prive-1

Giorgio Armani isprva je ove mirise zamislio kao poklon svojim prijateljima i voljenim osobama u znak pažnje. U podlozi je sasvim osobna priča prožeta emocijama, nadahnućem, slobodom i intimnošću.

Armani/Privé s velikim je uspjehom predstavljen široj javnosti, s vremenom se razvivši u projekt koji iznimno vjerno predočava kreatorov mirisni i osjetilni svijet. Kao neprikosnoveni majstor elegancije koji u radu koristi najfinije materijale, Giorgio Armani nesebično dijeli ono što voli, uz dašak osobne snage i jednostavnosti.

armani-prive-2

Mirisi se, baš poput kolekcija visoke mode Armani/Privé, temelje na jednostavnim linijama, iznimnim komponentama i neizostavnim detaljima. Odišu snagom, prisutnošću i senzualnošću. Armani ništa ne prepušta slučaju, jer to je jedini put ka izvrsnosti. Kao što ljepotu prožimaju emocije, a maštu sjećanja, tako i miris odiše prirodnom, urođenom elegancijom.

armani-prive-3

„Armani/Privé isprva sam zamislio kao poklon svojim najdražim prijateljima. No projekt je polučio nevjerojatan uspjeh pa su me suradnici uvjerili da mirise svakako moram predstaviti široj javnosti. Znajući da je riječ o iznimnom osobnom projektu, želio sam da posebno izdanje zadrži notu ekskluzivnosti u što većoj mjeri. Stoga sam u sklopu projekta kreirao ekskluzivno izdanje vrhunskih parfema prožetih daškom egzotike. Svaki od njih priziva određeno raspoloženje i kreira posebnu atmosferu dalekih zemalja.”
Giorgio Armani

armani-prive-4

Mirisi Armani/Privé dostupni su u četiri kolekcije:
Les Eaux, La Collection, Les 1001 Nuits, Les Editions Couture (posebno izdanje) i Les Terres Précieuses.

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button