Kako najlakše do finog i čistog ujednačenog tena

Kao što sam već pisala u mom tekstu Zašto nastaje pigmentacija kože i kako ju tretirati odlučila sam do kraja se riješiti moje flekice na licu i doći do ujednačenog tena.

Bez obzira na to što redovito koristim Melan 130+ pigment control u mom omiljenom Skin paradise salonu dobila sam savjet da počnem s tretmanima koji će ukloniti smeđu mrlju na obrazu, ali i kompletno ujednačiti moj ten.

Veselju nije bilo kraja kada sam čula što sve ovdje mogu:)

Samo se legnete i uživate, ostala kozmetička čudesa rade za vas

Tretman započinje čišćenjem kože lica, vrata i dekoltea te nanošenjem Pink Clay Maske koja ima eksfolirajući i detoksicirajući učinak na kožu.

Dok je djelovanje maske započelo nad moje lice spustilo se svjetlo koje ima dodatne učinkoviti. Zove se LED svjetlosna terapiju koja ima različite valne duljine djelovanja, a konkretno pogoduje skupljanju pora, ublažavanju neujednačenosti tona kože i još k tome djeluje na poticanje proizvodnje novog kolagena u dubokim slojevima kože.

Kad to sve čujete stvarno ste sretni što možete udobno ležati uz mirisne svijeće i opuštajuću muziku dok lice postaje bolje i ljepša.

Nakon ovih blagodati odabire se njegujuća maska u skladu s indikacijom tretmana.

kozmetika

A onda za kraj kreće najbolje

Tretman se nastavlja s ekskluzivnom masažom koja ima snažan lifting učinak u kojem ruke terapeuta i odabrane najfinije esencije snažno djeluju na podizanje i remodeliranje kontura lica i vrata .

Ako indikacija zahtjeva, manualni dio tretmana je i drenažni postupak.
Kako bih pripremljena do kraja mogla krenuti kući tretman završava snažnom antioksidativnom zaštitom od štetnih utjecaja iz okoliša koja sadrži UVA, UVB i HEV filtere te SPF 30.

Saznajte sve o čarima Delarom kozmetike

Kozmetika Delarom u sebi kombinira unikatne učinke aromaterapije i najnovija znanstvena dostignuća. Francuski brand Delarom je osnovan 2008. godine s idejom o stvaranju nove, svježe i moderne kozmetike koja će biti temeljena na provjerenim tradicionalnim postupcima. Kozmetika Delarom tako u sebi povezuje prirodne inovativne recepture, originalne tvari i blage mirise.

Proizvodi branda Delarom crpe iz poznatih pozitivnih strana aromaterapije. Za proizvodnju se koriste kvalitetna esencijalna ulja iz mediteranskih biljaka.

Ova esencijalna ulja imaju izvanredno dobar utjecaj na kožu cijeloga tijela i na duševni mir.
Svježi aromatičan miris kozmetike Delarom pružit će vam ugodno opuštanje i dobar osjećaj.

I još nije kraj..

Sastavni dio asortimana je ne samo izvanredno učinkovita kozmetika, već i osvježivači zraka i unikatni parfemi čija aroma će vas očarati! Kozmetika Delarom uz to i brine za prirodu, njena proizvodnja nikako ne šteti životnom okolišu.

Skin Paradise Boutique Centar nudi profesionalne tretmane Delarom Paris kako bi detoksicirali kožu, usporili procese starenja, smanjili upalna stanja kože ili nadoknadili vlagu i hranjive tvari.

Esencije koje se koriste u tretmanima odabiru se u toku tretmana nakon osobnog odabira klijenta, odnosno testa koji se radi prije tretmana u kojem se na odabir klijenta stavlja nekoliko aroma balancing koktela. Samim udisanjem eteričnih ulja intuitivno za sebe odabirete esenciju koja vam je u tom trenutku najpotrebnija odnosno najpreporučljivija.

Skin Paradise, Gundulićeva 48, Zagreb
Autor: Diana Mikloš, glavna urednica Wish hr portala

Facebook Like Button