Nakon niza godina ljeto kakvo sam željela

Izašavši iz ugodno klimatiziranog auta na temperaturu, kako mi se činilo, zakuhavanja stisnula sam svoju bočicu za vodu kao najveći spas na putu do Skin Paradise Boutiquea u zagrebačkoj Gundulićevoj.

Zagreb je zapravo po ljeti predivan, nam gužve, svugdje se brzo stigne, a još kada možeš obući od ljetne garderobe što poželiš, sreći nema kraja. Zato mi više ne smeta niti pustinjska temperatura.

Tako sam ja u mom novom tjelesnom preobražaju s već vidnim rezultatima obukla novu haljinu s kojom sam se počastila jer sam mogla obući jedan konfekcijski broj manje.

Uvijek sam nosila veličinu small (sve do blizu četrdesetih, dobro se sjećam vjerujte, a da se pohvalim pojedine modele i extra small), a onda sam s vremenom polako prelazila na medium i kada mi je prvi putra moj sin, nestrpljivo me čekajući pred kabinom u dućanu, rekao: „Daj se već jednom pomiri s tim da si medium da ne ti ne moram stalo mijenjati small koji si ponijela za probati“, shvatila sam da se moja figura počinje s ulaskom u 40-te mijenjati.

Ok, shvatila sam da su kratke hlačice, bikiniji i ostala mladenačka odjeća vjerojatno iza mene, ali isto tako mi ne pada napamet skrivati se iza nekih „udobnih“, godinama prilagođenim „ležernim“ modelima garderobe.

Držeći se uputa o prehrani i odlazeći u redovite šetnje koje traju minimalno sat vremena prema uputama skin terapeutkinja iz centra Skin Paradise došla sam na svoj završni tretman Venus Legacy-em.

Moja bočica vode uvijek je sa mnom, jer po ovim vrućinama tijelo traži više tekućine, a kako mi je rečeno, rezultati su tim bolji što tijelo izbacuje više toksina.

Tvrde mi da je voda čarobni napitak

I da ona posebno utječe na naše tijelo. Da nas čini zdravijim i vitkim i da potiče sve procese. Unošenjem vode u naš organizam, čim više tim bolje, ubrzavamo proces metabolizma i odstranjivanje svih loših tvari, onih koje nas ne čine zdravim. E, pa onda znači dileme nema, pijem vodu kontinuirano, cijeli dan, do 2 litre ili ako treba koji decilitar preko.

No, ako ta voda dobije pomoć da čim brže napusti naše tijelo, onda je učinak bolji i jači.
Smršaviti znači ukloniti masnoću, a ne samo izgubiti višak kilograma.

54

U tom uloga izvanrednog stroja Venus Legacya i samog učinka na naše tijelo ima veliku pomoć u samom procesu mršavljenja i preoblikovanja drage nam figure.

Kako sam pametna…no stvar je jednostavna…piješ vodu i izlažeš se čudesnim toplinskim pipcima Venus Legacya, onda još više piješ, uključiš šetnje i dalje ideš na Venus Legacy tretman i sam proces kruženja vode kroz organizam se ubrzava. Masne naslage pretvaraju se u energiju, mršaviš i osjećaš se sve bolje i time sve zdravije.

Venus Legacy pomoću toplinskog utjecaja tijelo dovodi do bržeg gubitka sala, celulita i kalorija, u konačnici kilograma.

Glavne prednosti terapije su poboljšanje prokrvljenosti, ubrzavanje metabolizma, smanjenje udjela masnoća u tijelu, a osim tih glavnih značajki bitno je napomenuti kako se u ležećem položaju s optimalnim temperaturnim uvjetima Venus Legacya, bez nepotrebnog opterećenja kralježnice i zglobova postiže rezultat za manje vremena, a gubitak masnoće isti je kao kod uobičajenog vježbanja.

Ponavljanje gradiva: Učinci Venus Legacya:

> Kombiniranom tehnologijom multipolarne radi frekvencije, magneta i vakuma stimuliramo i zagrijavamo tkivo do 42 stupnja Celzijeva što dovodi do efekta otapanja masnih jastučića i stimuliranja proizvodnje novog, „mladog“ kolagena i elastina što se primjećuje u čvrstoći, zategnutosti i “popeglanom” izgledu kože kao i novooblikovanoj silueti tijela.

> Magnet potiče otvaranje novog krvožilnog sustava koji onda održava novostvoreni kolagen i elastin za izuzetno dugotrajan i vidljiv učinak!

> Rezultati se vide već i nakon prvog tretmana, a nakon završene kure, fibroblastini koji se stvaraju (stanice koje proizvode kolagen) aktivni su i do 6mjeseci što osigurava izgradnju i poboljšanje rezultata iz dana u dan.

> Efekt je pomlađena i zategnuta koža, smanjenje masnih jastučića i celulita te obnova kože od strija.

039f0db4-2b48-4489-8d34-41fe26c0cf99

Opet sam u vezi

I tako je u mom savršenom odnosu s Venus Legacy čudesnim aparatom u Skin Paradis studiju pogled u ogledalo postao zadovoljavajuć, izgledala sam si kao da sam se ispuhala.. Bolje ne može!
K tome su mi Andrea i Maja, skin terapeutkinja „od znanja i zanata“ rekle da ću na moru vidjeti i bolje rezultate, jer tijelo sada tek počinje raditi svoj dio.

I tako je i bilo…šepurila sam s bez trbuščića uz zategnutu kožu nogu po finim pješčanim plažama i bazenima bez ikakvih „strateških“ marama, parea, ručnika ili ogrtača.

Nakon ugodnih tretmana stvar je pokrenuta, tijelo radi svoje i dugo nakon terapije, jer smo ga naučili kako da samo sebe „pomladi“.

No, dobro sad ću se malo opustiti i uz čašicu pjenušca pojesti sladoled na terasi s pogledom na more jer znam da me opet čeka moj najdraži studio Skin Paradise Boutique centar i vjerni Venus Legacy koji dobro zna što čini kad malo skrenem s kolosijeka reda, rada i discipline. Bitno da znam da imam rješenje…“Konobar, molim vas gdje je moj pjenušac i sladoled?“:)

Autor: Diana Mikloš, glavna urednica Wish hr portala

Facebook Like Button