Moje pomlađeno lice bez intervencije skalpela

Sve je prošlo kao vjetrom i morskim pijeskom odneseno. Vratih se s mora preplanule puti zadovoljna kako mi sada sve ljepše stoji.

Ove godine iznosila sam i nekoliko vrlo atraktivnih badića zahvaljujući mom prijatelju Venusu koji me ispeglao i zategnuo tako da sam ponosno šetala plažom.

Ali sada moj pogled u ogledalo uočava nove momente. Koža je tamna, što se meni osobno još uvijek sviđa, no mada sam je štitila najfinijim kremama i zaštitnim faktorima, sunce i more licu, vratu i dekolteu ipak učine svoje. Kako pozitivne tako i negativne učinke.

Sol, sunce i vjetar kožu iscrpe, pomalo je dehidriraju, a još ako otplovite na nekoj jedrilci koji dan na morsku pučinu posljedice su neminovne.

IMG_2724

Bez obzira na moje godine uočila sam poslije ljetovanja više sitnih borica oko očiju zasigurno od izlaganja vjetru i suncu.
Zato pred moj omiljeni stroj Venus stavljam jesenske zadatke. Morati će obnoviti moju kožu kolagenom, potaknuti je na obnovu i ukratko pretvoriti me iz “žabe u princezu”:).

Naime, uočila sam i nastanak malih vrećica ispod očiju te za svaku ženu najgore od najgoreg -spuštanje onih malih ali važnih mišića oko ustiju prema DOLJE.
Ne želim izgled kao tužni morž ni za živu glavu. Čini se da se Venus grohotom smije mojim strahovima dok ja prestrašeno buljim u ogledalo u mom omiljenom Skin Paradisu. Gleda me novim pipcima iz svog elegantnog tijela spremnima za masažu i posebne tretmane mog prestrašenog lica.
Jel’ on to meni rekao: ” Nikakav problem, za mene je to prava sitnica”:)

35

Pogled na ljepoticu s plakata koja reklamira mog ljubljenog „robota“ ulijeva mi nadu i opet čitam sto ovo čudo tehnike može:
> Kombiniranom tehnologijom multipolarne radi frekvencije, magneta i vakuma stimuliramo i zagrijavamo tkivo do 42 stupnja Celzijeva što dovodi do efekta i stimuliranja proizvodnje novog, „mladog“ kolagena i elastina što se primjećuje u čvrstoći, zategnutosti i “popeglanom” izgledu kože kao
> Magnet potiče otvaranje novog krvožilnog sustava koji onda održava novostvoreni kolagen i elastin za izuzetno dugotrajan i vidljiv učinak!
> Rezultati se vide već i nakon prvog tretmana, a nakon završene kure, fibroblastini koji se stvaraju (stanice koje proizvode kolagen) aktivni su i do 6 mjeseci što osigurava izgradnju i poboljšanje rezultata iz dana u dan.
> Efekt je pomlađena i zategnuta koža

Pa što bi se u narodu reklo, ma tko ga samo izmisli, ljubi ga majka:). U ovom slučaju Diana:)).

Skin Paradise Boutique centar, Gundulićeva 48 u Zagrebu

Facebook Like Button