Parka nezamjenjivi komad odjeće u svakoj sezoni

Doskočite promjenjivom vremenu i uvijek imajte sa sobom parku ili sako koji će ujedno biti i fashion komad vaše odjevne kombinacije.

Što kada dođe dugo očekivano proljeće, a vrijeme nas i dalje podsjeća na jesen?
Ne moramo spominjati da je izuzetno naporno stalno gledati vremensku prognozu, vući sa sobom kišobran i oblačiti se višeslojno.

parka-1

Liu Jo nova kolekcija za proljeće/ljeto ima nekolicinu zanimljivih parki, a mi smo za vas odabrali nama najdraže

parka-3

parka-2

Volite li klasiku poput hlača na crtu ili cipela na visoku potpeticu te želite ostaviti dobar dojam na poslovnom sastanku Liu Jo preporučuje blejzer prljavo roze boje s diskretnim zmijskim uzorkom.

Takav odabir dati će vam dozu samopouzdanja, a ujedno ćete biti moderni. Njegujete li više sportski look i volite stilski odmak odaberite crnu, šljokičastu parku koja će biti pun pogodak uz bilo koju odjevnu kombinaciju.

parka-5

Ako trebate ležerniju varijantu za slobodno vrijeme, bilo da se radi o sportu ili kavi s prijateljicama, odabrali smo za vas dvije parke u sportskom stilu.

parka-4

Minimalizam ili trendi uzorak, s kapuljačom ili bez, obje parke će i najobičniji outfit podići za ljestvicu više, a vi ćete biti spremni za promjenjivo proljetno vrijeme.

Uz dopuštenje: Conor (sve fotografije)