Pinot crni vino koje vole znalci

Pinot crni nastao je u Burgundiji u srednjem vijeku i bio je omiljena sorta plemića i velikodostojnika.

Elegantno, odmjereno i profinjeno… Prvo je što pomislite kad otpijete gutljaj Pinota crnog Dika iz 2016. Ovo kvalitetno suho vino poznatog slavonskog proizvođača Feravina, odnjegovano u podrumima u Feričancima, hit je ove jeseni. Njegova nova moderna etiketa, elegantna boca i navojni zatvarač, mame ljubitelje vina koji prate trendove.

pinot crni crveno vino crno

Kreiran za intimne trenutke

Bilo da ste sami ili u društvu odabrat ćete ga za opuštanje uz kamin. Kao da je kreirano za intimne trenutke, obiteljska druženja ili važne poslovne razgovore. Impresionira čistim, ugodno gorkastim i skladnim okusom i laganim tijelom. Svjetlije je boje, u mirisu se osjeća bobičasto voće, puno i moćno, a u ustima zaokruženi tanini, fino zaobljeno i traje…

dika

Sljubite ga s…

Savršeno paše uz jela od tamnog mesa, slavonske suhomesnate začinjene delicije, bifteke, specijalitete od niske i visoke divljači, steakove, specijalitete s ražnja…, a nećete pogriješiti sljubite li ga uz zrele, tvrde i polutvrde sireve.

Idealna temperatura posluživanja za maksimalni užitak je od 16 do 18 stupnjeva Celzijevih, natočite u čašu za puna i zrela crvena vina i jednostavno uživajte u svakom gutljaju. Ovaj trenutak upotpunit će romantično pucketanje vatre.

dika-1

Tekst omogućio: Fera vino

Facebook Like Button