Plus-size moda može biti itekako stylish

Omiljei talijanski modni brend Marina Rinaldi dobro je poznat kao vodeće ime u niši dizajnerske ženske plus-size odjeće.

plus-size-moda-kolekcija-6

Još otkako je 80-ih godina publici predstavio pionirski koncept “taglia comoda”,u slobodnom prijevodu “plus-size”, a u doslovnom “udobna veličina”, ova je odjeća postala dio garderobe mnogih žena koje žele biti odjevene sa stilom.

plus-size-moda-kolekcija-1

Protkanu dobro poznatim talijanskim smislom za stil, Marinu Rinaldi oduvijek su krasili nepretenciozni krojevi koji komplimentiraju ženskoj liniji, najkvalitetniji materijali, odvažni uzorci i jarke boje, kao i dizajn koji nikada nije imao namjenu skrivati siluetu, već slaviti stvarnu žensku ljepotu, autentičnost i slobodu izbora.

plus-size-moda-kolekcija-2

plus-size-moda-kolekcija-7

Marina Rinaldi osvojila je srca i garderobe brojnih obožavateljica diljem svijeta slaveći pozitivan stav prema tijelu i propagirajući modu koja ignorira granice postavljene veličinama odjeće.
Poklonice svog dizajna pronašla je i na hrvatskom tržištu, kojem je kronično nedostajalo plus – size mode koja naglašava ljepotu ženske siluete, ali i prati najmodernije trendove.

plus-size-moda-kolekcija-3

plus-size-moda-kolekcija-8

Godine nisu važne

Dizajneri zaduženi za kreiranje estetike Marine Rinaldi podjednako su fokusirani na odjeću namijenjenu ženama svih dobnih skupina, od onih mlađih do onih u “najboljim godinama”, kao i na sve prigode i potrebe koje suvremena žena ima – radilo se o formalnoj odjeći za poslovne prigode, ležernoj za šetnje gradom, vikend boravke u prirodi i putovanja, ili pak onoj stvorenoj za svečane prilike ili večernje izlaske kada želi zablistati u punom sjaju.

plus-size-moda-kolekcija-4

plus-size-moda-kolekcija-9

Proljeće i ljeto 2020 je ovdje

Marina Rinaldi na svoju misiju nije zaboravila niti s najnovijom proljeće/ljeto 2020 kolekcijom koja je kao stvorena da, nakon svega, prizove neka ljepša vremena u veselijim nijansama, ležernijim materijalima i opuštenijim krojevima.

Kolekcija je dostupna na zagrebačkoj adresi Praška 8, uz mogućnost dostave i na kućnu adresu, te na Facebook i Instagram profilu brenda.

plus-size-moda-kolekcija-5

Uz dopuštenje: PR 365 (sve fotografije)