Pogledajte nove hvaljene nordijske serije koje ne želite propustiti

Predstavljamo tri nove nordijske serije koje su stigle na naše male ekrane.. Riječ je o hvaljenoj švedskoj seriji “Dvije sestre”, estonskoj kriminalističkoj seriji “Tko je ubio Otta Muellera?” i švedskoj seriji “Veleposlanik”. Evo što sve trebate znati prije nego što krenete na ovaj nordijski maraton!

serija dvije sestre Two Sisters

Serija Dvije sestre (Two Sisters)

Two Sisters serija je temeljena na uspješnicama švedskih visokoprofiliranih medijskih ličnosti Hanne Widell i Amande Schulman. U fokusu priče su sestre Vanessa (Julia Ragnarsson) i Alicia (Dilan Gwyn) koje žive zajedno i sve dijele jedna s drugom.
No budući da se Alicia sprema preseliti k svom dečku, Vanessa se mora sama snalaziti dok se Alicia pokušava prilagoditi svom novom luksuznom životu.

Dvije sestre spajaju svjetlo i tamu, postavljajući pitanje koliko smo odgovorni za one koje volimo. Ovo je oštra i relevantna priča koju su ispričale neke od najtalentiranijih kreatorica nordijske regije, i ispred i iza kamere.

serija tko je ubio otto muellera Who Shot Otto Mueller key art

Serija Tko je ubio Otta Muellera? (Who Shot Otto Mueller?)

Pametan, složen i vrlo moderan zaokret klasičnog kriminalističkog formata tko je to učinio. Poznati biznismen i bivša sovjetska hrvačka zvijezda pronađena je ubijena u svojoj vili na svoj 65. rođendan.

Detektivi redom ispituju osam članova obitelji, a mračne istine o uspješnom i moćnom čovjeku koji je jednom golim rukama ubio vuka postupno izlaze na vidjelo. Svatko ima priču o Ottu Muelleru – i svatko ima motiv. Neviđena postava najboljih estonskih kreativnih talenata na čelu s nagrađivanim redateljem Renéom Vilbreom i scenaristom Birkom Rohelendom.

serija veleposlanik The Ambassador

Epizode sjajne serije Veleposlanik (The Ambassador)

Iza naizgled respektabilne fasade nordijskog veleposlanstva u gradu Mexicu potajno nastaje unosan posao s oružjem. Ali delikatnu situaciju dodatno komplicira egocentrični veleposlanik uvjeren da će ga ugovor dovesti do mjesta koje mu pripada u Washingtonu – kad bi samo mediji prestali postavljati takva neugodna pitanja…

U glavnoj je ulozi švedski komičar Mikael Tornving (Johan Falk). Ovu humorističnu dramu od 10 epizoda producirao je Brain Academy (Conspiracy of Silence i Swedish Dicks), a napisao ju je Patrik Ehrnst (Swedish Dicks).

Serije pogledajte na : Pickbox NOW – Viaplay Select

Facebook Like Button