Ljubavni filmovi za Valentinovo koji će otopiti i najhladnije srce

Valentinovo koje traje cijelu veljaču: u mjesecu zaljubljenih Pickbox TV emitirat će brojne divne ljubavne filmove koji će otopiti i najhladnije srce.

Ovi su filmovi topli, ljubavni i puni strasti, ali i duhoviti i veseli, baš kakvi bi i trebali biti. Preporučujemo vam ovih pet romantičnih filmova koji će se u veljači emitirati na Pickbox TV-u!

Test privlačnosti (The Attraction Test)

Četvrtak, 9. 2. 2023. u 21.00

06-film-the-attraction-test

Sentimentalna i zanimljiva priča vrti se oko hvaljene sveučilišne profesorice Brooke (Tara Wilson). Brooke se priprema otkriti svoju značajnu studiju koja potiče ljubav među strancima. No lansiranje njezine studije ugroženo je zbog kritike da sama nije pristupila vlastitom testu. Iako je obećala da se više nikada neće zaljubiti, pristaje na test sa svojim najvećim kritičarom.

Iz Italije s ljubavlju (From Italy with Amore)

Nedjelja, 12. 2. 2023. u 20.15

02-film-from-italy-with-amore

U ovoj romantičnoj komediji u središtu priče je Ariel Moss (Rebecca Dalton) koja u lokalnom restoranu ugleda muškarca za kojeg misli da je muškarac njezinih snova. U potrazi da ga ponovno vidi, upoznaje zgodnog ugostitelja Daniela koji joj pomaže da shvati da možda put do njezina srca ide kroz želudac.

Bilo jednom u Shaw Bayu (Home for a Royal Heart)

Ponedjeljak, 13. 2. 2023. u 21.00

03-film-home-for-a-royal-heart

Erin, trgovkinja nekretninama, živi u primorskom gradu Shaw Bayu. Njezinu gradiću prijeti obnova koju nitko ne želi, a Erin će učiniti sve da spasi svoj grad. U međuvremenu, zgodni Theo, član kraljevske obitelji, traži novu nekretninu. Međutim, kvaka je u tome što on skriva kraljevski dio… Vrlo zabavan i romantičan, ovaj film otopit će i najhladnije srce.

Ljubav pod stablom limuna (Love Under the Lemon Tree)

Srijeda, 15. 2. 2023. u 21.00

04-film-love-under-the-lemon-tree

Kad se fotografkinja Beck (Maddison Bullock) odluči prijaviti na fotografsko natjecanje, odlazi na sunčani otok Serenity. Boraveći na šarmantnoj gradskoj farmi limuna, Beck upoznaje grubog, ali zgodnog vlasnika Joshuu i njih dvoje sklapaju dogovor.

U veljači gledajte samo tople i ljubavne filmove, a ovih pet filmova na Pickbox TV-u idealno je za mjesec zaljubljenih!

Ljubav i moda (Love, Fashion, Repeat)

Četvrtak, 16. 2. 2023. u 21.00

05-film-love-fashion-repeat

Uzbudljiva romantična komedija u središtu priče ima neočekivanu romansu. Dizajnerica Lisa (Cristina Rosato) vraća se u svoj rodni grad kako bi potražila inspiraciju za svoju novu modnu liniju. No kad upozna Colina, pisca koji ima zadatak popraviti njezinu biografiju, ljubav joj je posljednja stvar o kojoj razmišlja. Ali hoće li naći vremena za neočekivanu romansu?

Uz dopuštenje: Mediavision (sve fotografije)

Facebook Like Button