Pogledajte trailer filma Black Adam u kojem briljiraju The Rock i Pierce Brosnan

Postoje junaci, zločinci i BLACK ADAM! Pogledajte novi trailer filma u kojem poznati glumac Dwayne Douglas Johnson i Pierce Brosnan ostvaruju sjajne i uzbudljive uloge i napete scene za pamćenje.
DC i Warner Bros studio predstavljaju u ovom najnovijem filmu Black Adam novog antijunaka čiju će ulogu preuzeti legendarni The Rock.

pierce brosnan black adam

Black Adam je Johnsonov veliki projekt koji svaki glumac obično doživi samo jednom u životu. Gotovo 5000 godina nakon što je stekao sve moći egipatskih bogova i bio zatvoren, Black Adam je oslobođen iz svoje zemaljske grobnice i više je nego spreman izvršiti svoj jedinstveni oblik pravde i osvete nad modernim svijetom.

film black adam

Dwayne Johnsonu se u filmu pridružuju Aldis Hodge kao Hawkman, Noah Cantineo kao Atom Smasher, Sarah Shahi kao Adrianna, Marwan Kenzari kao Ishmael, Quintessa Swindell kao Cyclone, Bodhi Sabongui kao Amon i Pierce Brosnan kao Dr. Fate. Režirao ga je Jaume Collet-Serra, a scenarij je temeljen na DC liku koji su napisali Adam Sztykiel, Rory Haines i Sohrab Noshirvani. Lik Black Adama kreirali su Bill Parker i C. C. Beck.

film black adam the rock

Film prikazuje neke od najvećih kinematografskih svađa godine, a scene prepune akcije već se mogu vidjeti u ovom sjajnom finalnom traileru.

Blockbuster BLACK ADAM, u distribuciji Blitz filma, u kina dolazi 20. listopada 2022.

Uz dopuštenje: Blitz

Facebook Like Button