Pogledajte trailer filma Hipnotiziran s Benom Affleckom koji je došao u kina

Napeti akcijski triler redatelja Roberta Rodrigueza koji je film opisao kao „Triler Hitchcocka na steroidima“ sa oskarovcem Benom Affleckom u glavnoj će vas hipnotizirati u kinima od 01.06. 2023.

film hipnotiziran ben affleck

Priča prati detektiva Dannyja Rurkea koji traži svoju nestalu kćer Minny

Potraga će ga dovesti do spoznaje da je njen nestanak povezan sa serijom pljački koje predvodi tajanstveni muškarac s hipnotičkim moćima (William Fichtner).

U namjeri da pronađe svoju nestalu kćer, Rurke sve više tone u nepoznato dok istražuje niz pljački koje mjenjaju stvarnost, i koje će na kraju dovesti u pitanje fundamentalne pretpostavke o svemu i svima koji čine njegov svijet. Uz pomoć Diane Cruz (Alice Braga), nadarene gatare, traži tajanstvenog čovjeka koji će im ponoći pronaći nestalu djevojku.

Kako se priča odvija, koherentnost ustupa mjesto čistom užitku. Rodriguez hrabro pomiče granice, miješajući stvarnost i iluziju, ostavljajući nas zbunjenima, ali i u užitku.
Film “Hipnotiziran” u samom imenu obećava dobru zabavu, no kada se u glavnoj ulozi nađe i višestruki oskarovac Ben Affleck, stvari postaju još zanimljivije.

POGLEDAJTE TRAILER OVOG FILMA KOJI ĆE VAS ODUŠEVITI

Ova originalna priča rijetko je viđena kao središnji zaplet u mainstream filmovima gdje se nevjerojatne stvari događaju u očima likova pod utjecajem hipnoze, a sve to popraćeno je akcijskim segmentima po kojima je redatelj poznat.

“Hipnotiziran” apsolutno može biti na popisu svih ljubitelja akcije i misterija, a je li opasnost stvarna ili je samo iluzija, doznat ćete u kinima od četvrtka, 1.6.

Ulaznice su prodaji na blagajnama ili putem web stranica kina.

uZ DOPUŠTENJE: bLITZ FILM

Facebook Like Button