Pogledajte triler filma Slatka Simona koji vas uvodi u začarani virtualni svijet

Nova najava za film „Slatka Simona“ redatelja i scenarista Igora Mirkovića uvodi gledatelje dublje u priču koja se vrti oko seksa, laži i interneta.

Uzbudljivi triler filma Slatka Simona smješten u zavaravajući svijet cyber-sexa pokazuje koliko je moguća ljubav u virtualnim svemirima.

film Slatka Simona glavna glumica Maja Juric

U filmu, nastalom u produkciji Ivana Maloče (Interfilm), glavne uloge igraju Maja Jurić, Tina Keserović, Toma Medvešek i Jerko Marčić, a u distribuciji Duplicata u domaća kina dolazi 8. veljače 2024.

Pogledajte intrigantni trailer iz filma Slatka Simona

„Ako ste ikada tipkali poruke s nepoznatom osobom, možda je ‘Slatka Simona’ film o vama. Jer nikako ne možete biti sigurni tko je taj ili ta s kojima se dopisujete, je li to njezino pravo ime, spol, zanimanje, dob – upravo to se događa junacima našeg filma. Oni se dopisuju danima i noćima, tisuće poruka lete na sve strane, ispovijedaju se i traže srodne duše, a zapravo svi lažu svima i nitko ne zna tko mu šalje poruke“, otkrio je redatelj Igor Mirković.

film Slatka Simona Maja Juric

U trileru „Slatka Simona“, glavni junaci su Zeleni (Toma Medvešek) i Jana (Tina Keserović), koji rade kao animatori na seks chatu u opskurnoj agenciji i zavode na internetu pod lažnim identitetom Slatke Simone (Maja Jurić). Tajanstveni klijent Bobo (Jerko Marčić) upleo se u mrežu Simone: opsesivno joj šalje poruke i na kraju poželi stvarnu vezu s njom.

slatka-simona-film

Uz dopuštenje: Madison (sve fotografije)

Facebook Like Button