Pomona mjesto za odmor u savršenoj simbiozi s prirodom

Obiteljsko gospodarstvo Pomona nalazi se u blizini Rogaške Slatine. Idilično mjesto pažljivo dizajnirano u tradicionalnom seoskom stilu ima izvrstan restoran s domaćom kuhinjom, a nudi i smještaj u 8 dvokrevetnih soba. Sobe su vrlo tradicionalno, lijepo i s ukusom uređene.

edf

Ime Pomona vlasnici su odabrali po rimskoj božici Pomoni, zaštitnici voća, voćnjaka što ne čudi s obzirom na to da upravo voće čini bitan dio ponude ove farme.

Vlasnik i obitelj žive u savršenoj simbiozi s prirodom, te su stvorili idilični kutak o kakvom su sanjali. Najvažnijim smatraju gostoprimstvo i u svakom trenutku ga nesebično pokazuju. Ovdje ćete se osjećati kao da ste u kući svojih prijatelja.

edf

Blizina najljepšeg slovenskog prirodnog lječilišta poznatog po ljekovitom izvoru Donat Mg samo je još jedna od prednosti seoskog gospodarstva koje je već samo po sebi idealno mjesto za odmor.

Uz preslatke i zanimljive interijere, terasu i okoliš koji ostavlja bez daha ljepotom prirode, restoran i sobe, nudi se i opuštanje u finskim, turskim i infracrvenim saunama.

dav

Nakon cjelodnevnog uživanja u prirodi i tradicionalnim gastro specijalitetima najljepše se opustiti uz ispijanje domaćih biljnih čajeva, kupanje u whirlpoolu i masaže iskusnih terapeuta.

Atmosfera na ovom obiteljskom gospodarstvu svakom gostu daje osjećaj topline, prisnosti s domaćinom i dobrodošlice. Pristup svim posjetiocima je individualno prilagođen što savršeno nadopunjava odličan wellness i izuzetnu kuhinju.

Ponuda Pomone temelji se na gostoprimstvu, stvaranju domaće atmosfere i ispunjavanju želja, očekivanja i potreba zaljubljenika u prirodu i zdravi život, dobroj hrani i kvalitetnoj kapljici.

edf

Dolaze ovdje i obitelji, i parovi, i sportaši, i ljubitelje kulture. Svima je podjednako lijepo i ugodno

Naš posjet obiteljskom gospodarstvu Pomona bio je pravi užitak. Kušali smo proizvode s ovog ekološkog imanja na kojem rastu kruške, šljive, jabuke, dunje, višnje, breskve, marelice i grožđe.

Od voća se proizvode jako fine rakije, a osim njih u Pomoni prave i domaće marmelade, sokove, te se u skorijoj budućnosti planiraju posvetiti i proizvodnji čokolade i pralina s voćnim punjenjem.

edf

Današnji vlasnik ovo je obiteljsko gospodarstvo naslijedio od oca, a njegov otac od svog oca. Obiteljska tradicija i odanost nasljeđu i poslu osjeti se u svakom trenutku boravka na ovom lijepom i zanimljivom mjestu.

Pomona je život svog vlasnika i obitelji te se tako i odnose prema svakom gostu i baš svakom detalju.

Facebook Like Button