Popularna kozmetička marka Benefit došla u Hrvatsku

Jedan od najpopularnijih kozmetičkih brandova dostupan je ekskluzivno u Douglas parfumerijama.

Od otvaranja prvog butika Benefit 1976. godine, blizanke Jean i Jane Ford nastoje obrve učiniti još ljepšima, a danas, s više od 1.700 barova za obrve i 40 godina iskustva, Benefit kozmetika stekla je ugled u cijelom svijetu kao poslodavac kozmetičarki br. 1 u svijetu te istinski autoritet za obrve.

Benefit-1

Smijeh i humor su sastavni dio ovog popularnog američkog branda, ali to nikako ne znači da Benefit svoj posao ne shvaća ozbiljno – inovativne formule koje su kreativni timovi razvijali godinama stvorile su smione proizvode poput Benefit bestsellera kao što su Hoola bronzeri, POREfessional primer za smanjivanje bora, they’re real! maskara te širok raspon proizvoda za obrve poput BROWVO! primera, goof proof olovke za obrve i mnogi drugi.

benefit-2

Brojci od 45 zemalja u kojima su prisutni Benefit proizvodi pridružila se i Hrvatska u kojoj Benefit proizvode možete pronaći ekskluzivno u odabranim Douglas parfumerijama u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Rijeci i Dubrovniku te na Douglas web shopu (www.douglas.hr). Osim popularnih Benefit proizvoda, koji će svojim pristupačnim cijenama razveseliti većinu zaljubljenica u ovaj brand, u Douglas parfumerijama Benefit ima i svoj Brow Bar na kojemu možete oblikovati obrve po želji i osjećati se čarobno.

benefit

Kako bi približili Benefit kozmetiku hrvatskoj javnosti, u Splitu i Zagrebu su ovoga utorka i četvrtka organizirana druženja za novinare, blogere i influencere na kojima su predstavnici Benefita održali kratku prezentaciju o brandu, kao i demonstraciju uljepšavanja obrva. Prisutni su imali priliku iz prve ruke saznati sve zanimljivosti i prednosti Benefit proizvoda, upoznati novu kolekciju proizvoda za obrve, a uz fotkanje i candy bar s šećernom vatom, zabave i smijeha nije nedostajalo!

zibar-galba-blazoti

Predstavnici Benefita su izrazito zadovoljni pozitivnim reakcijama i oduševljenjem koje je njihov dolazak u Douglas parfumerije izazvao. „Za nas je bilo jako važno doći na tržište Hrvatske jer smo prepoznali veliki potencijal koji tržište ima. Naš plan je nastaviti razvijati Benefit brand diljem svijeta te svakoj ženi učiniti dostupnom našu uslugu uređivanja obrva putem Brows bara. Danas smo jednostavno sretni što smo ovdje u Hrvatskoj!“, izjavio je Guillaume Mercadie, predstavnik Benefita na eventu.

lucija-kontic

Druženjima su se pridružila poznata imena poput Anamarije Asanović, Lucije Kontić, Domenice Žuvele, Gabi Budimir, Amadee Muše, Katarine Smolić, dizajnerice branda ARILEO Marije Pirić, Maše Zibar i mnogih drugih, koji su svojim dolaskom odlučili podržati izvrsnu odluku Benefita za dolazak na hrvatsko tržište.

Sintagma media (sve fotografije)

Facebook Like Button