Proljetni detox u hotelima Rogaška & Roi Spa

Hoteli Rogaška & ROI Spa nude sve za potpuni program detoksikacije – hranu koja je prilagođena različitim dijetalnim potrebama, jutarnje vježbe, brojne wellness i tretmane ljepote te vodu s najviše magnezija na svijetu koja blagotvorno djeluje na cijeli organizam – sve to u malom slovenskom mjestu poznatom po 400 godina dugoj tradiciji, izvoru zdravlja udaljenom samo sat vremena od Zagreba.

rogaska-slatina

Rogaška Slatina mjesto je poznato po izvorima termalne i mineralne vode koja sadrži najviše magnezija na svijetu. Rogaška voda ublažava brojne tegobe, a osobito je korisna u programima detoksikacije s obzirom da čisti organizam, zadovoljava sve potrebe za magnezijem koje se povećavaju pod utjecajem stresa te nakon pretjeranog konzumiranja hrane i alkohola.

Njen blagotvorni učinak osjetit ćete u jedinstvenom ambijentu Hotela Rogaška & ROI Spa koji su ovo proljeće pripremili posebne detoksikacijske programe. Udaljeni samo sat vremena vožnje od Zagreba, Grand Hotel Sava**** superior i Hotel Zagreb**** savršena su mjesta za bijeg od gradske vreve i proljetno čišćenje nakon kojeg ćete se osjećati preporođeno. Smješteni u okruženju netaknute prirode nude i mogućnost rekreacije u obliku pješačenja, vožnje bicikla ili vježbanja joge.

hrana

Paket uključuje polupansion s buffet obrocima u restoranu Kristal, dok oni malo veći gurmani neće propustiti à la carte restoran Kaiser koji se ubraja među deset najboljih restorana u Sloveniji, slobodan ulaz u terme Lotus u kojima se možete opuštati u bazenima s termo-mineralnom vodom i saunama, slobodan ulaz u fitness centar te organizirano jutarnje vježbanje uz gimnastiku na otvorenom, vodenu gimnastiku ili aqua aerobik. Uz to, u ROI medicinskom centru u sklopu hotela možete napraviti InBody dijagnostičko testiranje tijekom kojeg se putem posebnog uređaja u samo dvadeset minuta izradi test intolerancije na hranu. Na taj način doznate kako određene prehrambene navike utječu na vaše zdravlje i koje bi namirnice bilo poželjno izbaciti.

centar-lotus

Uz pomno kreirane detox tretmane ljepote koji uključuju masaže, fango tople obloge, limfnu drenažu, presoterapiju, rasul te razne tretmane lica i tijela tijekom kojih pijuckate zdrave napitke, osjećaj će biti potpun!

Uz dopuštenje: Lollipop (sve fotografije)

Facebook Like Button