Promijenite svoje trepavice u samo 4 tjedna

Promijenite svoje trepavice u samo 4 tjedna novim revitalizirajućim serum za trepavice.

Prisutan u svijetu maskare od 1967., Lancôme zna da žene žele što bolji izgled svojih trepavica. Sve više žena koristi ekstenzije trepavica, podiže ih, boja ili čak koristi umjetne trepavice. Ipak, s vremenom ovi postupci- kao i prirodno starenje — ugrožavaju duljinu, debljinu i gustoću trepavica.

uvijac za trepavice

Lancôme s ponosom predstavlja obnavljajuće 4-tjedno rješenje za žene, revitalizirajući serum za trepavice

Inspiriran znanošću o keratinu, ovaj serum je nastao nakon više od 50 godina Lancôme stručnosti o trepavicama u inovativnoj formulaciji za revitalizaciju i učvršćivanje trepavica.

Osjećaj jačih, gušćih, debljih trepavica nakon 4 tjedna

Svi tipovi trepavica podložni su oštećenjima uzrokovanim starenjem, ekstenzijama, bojanjem ili podizanjem trepavica. Poznato je da ovi faktori utječu na gustoću, duljinu i debljinu trepavica.

Vrijeme je za preokret s revitalizirajućim serumom za trepavice: njegujućom formulom i aminokiselinama za revitalizaciju i učvršćivanje trepavica.

serum za trepavice lancome

Naše trepavice i kosa su sastavljeni od keratina koji se sastoji od aminokiselina

Inspiriran znanošću keratina za kosu, Lancôme je izabrao četiri aminokiseline koje su prirodno najzastupljenije u keratinu (tj. trepavicama), kako bi razvio snažnu formulu koja se sastoji od: argina, glutaminske kiseline, prolina i serina.

Da bi stvorili snažnu, revitalizirajuću njegu trepavica, ekstrakt tigrastae trave je dodan formuli uz hijarulonsku kiselinu.
Rezultat je moćna doza koja pruža osjećaj čvršćih i revitaliziranih trepavica.

njega trepavica

Dokazana učinkovitost

Kreiran na temelju Lancômeove jedinstvene moći prilagodbe i inovacije, novi revitalizirajući serum za trepavice je oftalmološki testiran i pogodan za osjetljive oči i osobe koje nose leće. Uz primjenu dvaput dnevno Lancôme revitalizirajući serum za trepavice donosi potpuni preokret trepavica u samo 4 tjedna.

lancome serum za trepavice

Testovi potrošača nakon 4 tjedna

90% je reklo da oštećene trepavice izgledaju obnovljeno
88% je reklo da trepavice izgledaju njegovano
87% je potvrdilo osjećaj čvršćih trepavica
80% je reklo da manje gubi trepavice prilikom skidanja šminke
78% je reklo da su trepavice gušće
Klinički testovi nakon 8 tjedana, serum je postigao:
+17.9% povećanje vitalnosti
+12.5% povećanje površine

Nanesite serum dvaput dnevno od korijena do vrhova i duž gornje i donje linije trepavica, pričekajte 1,5 minuta prije nanošenja šminke.

Facebook Like Button