Oblikujte obrve sami, kod kuće – donosimo savjete za savršene obrve

Kada je u pitanju uređivanje obrva velika većina nas ih uređuje same, a kako su obrve zapravo i ukras lica potrebno im je posvetiti posebnu pažnju..

U nekoliko jednostavnih koraka i par proizvoda oblikujte savršene obrve koje će popravit ukupni dojam lica, uokviriti ga i učiniti oči vizualno većima. Kako biste izbjegli eventualne pogreške i oblikovali obrve poput profesionalaca, slijedite nekoliko savjeta jer dobro oblikovane obrve san su svake žene.

trepavice uredenje obrva

Pripremite sve što je potrebno kako biste oblikovali obrve

Za oblikovanje obrva bit će vam potrebna:

Obična olovka – koja će poslužiti za određivanje oblika obrva.
Topao i vlažan ručnik – držite ga na licu nekoliko minuta prije čupanja obrva, kako bi folikule dlačica popustile, a čupanje bilo lakše.

Pinceta – ukoliko ste početnik, odlučite se za pincetu s tankim vrhom, koja služi za čupanje tankih i uraslih dlačica ili onu s kosim vrhom, uz koju ćete tako imati bolju kontrolu.

Pinceta s kockastim vrhom služi za čupanje više dlačica odjednom, stoga pripazite kako s njom ne biste napravili pogrešan oblik.

semi-brow-maskara-1

Kod čupanja obrva imajte na umu: manje je više. Trenutno su u modi prirodne oblikovane obrve, stoga ne biste trebali pretjerivati pri njihovom čupanju.

Sredstvo za popunjavanje eventualnih praznina – možete upotrijebiti sjenilo, olovku za obrve ili gel maskaru u boji.
Češljić za obrve ili aplikator – definirat će prirodan izgled luka obrva i dat će im gustoću.

Za početnike je najbolja olovka za obrve jer je jednostavna je za korištenje i izvrsna za definiranje obrva

Olovku možete upotrijebiti kako bi stvorili lažne dlačice na obrvama ili popunili praznine, a kako bi izgledalo što prirodnije, na kraju iscrtavanja četkicom prijeđite preko obrva.

BROW COMB PRO MICRO OLOVKA ZA OBRVE ispunjava obrve točno i prirodno. Zahvaljujući svom uskom trostrukom vrhu svaki je potez savršen – za prekrasne, guste obrve. Linija nudi pet nijansi koje sada više individualno dopunjuju različite boje obrva.

semi-brow-maskara-2

Popunite eventualne nedostatke i definirajte obrve

Ukoliko vaše obrve nemaju prirodnu gustoću, eventualne praznine možete popuniti sjenilom, olovkom za oči ili gel maskarom u boji.

Boja obrva trebala bi uvijek biti za nijansu svjetlija od boje kose, osim kod plavuša, gdje vrijedi obrnuto pravilo.

Ukoliko želite naglasiti obrve, preciznost, volumen i dosljedna bojanja su nužni. Nisu problem s Colour Coloristom – polu-prozirnom maskarom za obrve.

Posebna prednost: ako redovito koristite maskaru za razdoblje od oko dva tjedna, postupno tonira obrve. To ih automatski čini punim i prirodno lijepim.

Idealan alat za prekrasne, oblikovane obrve je i praktičan CATRICE SET ZA OBRVE.
Premda je malen i zbog toga idealan za u torbicu, jako je praktičan i ima baš sve što vam treba za uredne obrve.

Uz pincetu, četkicu i ogledalo, također, sadrži i dvije nijanse pudera za svijetlije i tamnije obrve koji se savršeno mogu uskladiti sa bojom prirodnih obrva. Sve to u elegantnoj kutijici.
Zgodno, zar ne?

semi-brow-maskara-3

Kako bi vaše obrve ostale savršene i želite ih dodatno učvrstiti, na obrve nanesite prozirnu maskaru

LASH BROW DESIGNER SHAPING AND CONDITIONING GEL MASKARU ZA OBRVE
Transparentna i brzo-sušeća nježna tekstura s pantenol sastojcima, dugotrajna i s prirodnim završetkom – Lash&Brow Dizajner dovodi vaše obrve i trepavice u red u trenu. Pruža prirodan izgled i krajnji dugotrajan izgled za definirani očni make-up.

Uz dopuštenje: VM2-cosmetics (sve fotografije)

Facebook Like Button