Ready to wear – fantastična kolekcija dizajnerice Diane Viljevac

Novom ready to wear kolekcijom dizajnerica reinterpretira svoj dizajn s idejom da ga približi što širem broju žena. To je izrazito nosiva i jednostavna kolekcija kojom dizajnerica ne odstupa od prepoznatljivog potpisa kojeg karakterizira ženstvenost i romantičnost.

Diana Viljevac

Ovom kolekcijom prevladavaju oversized off shoulder košulje u bijeloj boji te hlače i haljine s printom. Model traperica visokog struka zasigurno će osvojiti sve žene jer su posebno dizajnirane na način da istaknu žensku figuru i naglase struk.

Diana Viljevac

Kolekcija je namijenjena svima onima koji žele ostaviti dojam kako se oko stylinga nisu trudili, a s druge strane da izgledaju vrlo moderno i svježe. Kolekcija je zamišljena kao nešto pročišćeno, elegantno i nosivo u svim prilikama. U samoj kampanji je naglašena spontanosti i ležernost, jer upravo je to osnovna misao vodilja prilikom stvaranja ove kolekcije.

Diana Viljevac

Svi koji žele izgledati moderno i elegantno u svakodnevnom životu pronaći će se u ovoj kolekciji baziranoj na prirodnim materijalima kao što su pamuk, lan i viskoza. Ono što odskače je neopren od kojeg su napravljene jakne za proljeće, koje su predimenzionirane i voluminozne te čine čvrstu formu. Mnoge žene će s oduševljenjem dočekati ovu podliniju koja je i cjenovno veoma pristupačna.

ready-to-wear-4

Kolekcija je dostupna u showroomu na adresi Šenoina 11 te od sljedećeg tjedna na web shopu: www.dianaviljevac.com

Diana Viljevac

Uz dopuštenje: Priredba
Foto: Jakov Baričić

Facebook Like Button