Kuhinje Azije

Istanbul je grad u kojem osjetilo njuha prvo zatreperi kada se nađete njemu.

Desert kojem malo tko može odoljeti zove se Bonsoy kanten s Matcha preljevom.

Poznato japansko jelo, sushi, konzumira se kao glavno jelo i predjelo, iako ga ljudi znaju pripremati i u obliku deserta.

Kineska jela, poput ovog recepta za kineski povrtni lonac, svima su draga, jednostavna su i ukusna te se mogu poslužiti i kao ručak i kao fina večera.

Dolazi nam vrijeme uskrsnih blagdana kada se pripremaju i jedu uskrsne delicije, stoga vam donosimo lagani, posni recept za namaz od tune.

Tikvice alla parmigiana možete poslužiti kao predjelo i kao glavno jelo, a odlično je i za sve vegetarijance.

Ovo jelo od patlidžana pravi je predstavnik tradicionalne turske kuhinje.

Volite li kinesku kuhinju donosimo vam odličan recept za junetinu u woku s rižinim rezancima.

Savršeno jednostavan recept za izradu koji možete servirati kao glavno jelo, ali i kao vrlo ukusan prilog uz meso.

Isprobajte ovu jednostavnu, brzu i zdravu salatu s povrćem.

Uvijek cijenjena i ukusna pačija prsa, ovaj puta u receptu s narančinim cvjetovima.

Nesvakidašnji ukusan recept fanatastičnog okusa od bijele ribe oduševiti će vas, a dolazi nam s Tajlanda..

Riblji kolačičići su zapravno okruglice spravljene od bijele ribe i finih začina, a u Tajlandu se prodaju pod nazivom Tod nam pla na ulici i izuzetno su fini i zdravi.