Kuhinje Azije

Juha od mrkve, đumbira, kurkume i narače

Okrepljujuća juha od mrkve, đumbira, kurkume i naranče obožavat će svi oni koji kombiniraju izvrsne i zdrave okuse.

Upoznajmo sve vrste sushija

Mnogi gurmani i ljubitelji dobrog zalogaja čuli su za slavno tradicionalno japansko jelo pod nazivom sushi.

Jesenski suši od buče i vrganja

Jesen ima svoje čari. Dolaskom hladnijih dana u prirodi ćemo pronaći vrganje i buće koji mogu postati prave gastro delicije.

Tajlandska kuhinja

Osim ljepote kraja u Tajlandu možete upoznati specijalitete lokale kuhinje

Turski mini recepti za maksimalan orijentalni užitak

Istanbul je grad u kojem osjetilo njuha prvo zatreperi kada se nađete njemu.

Bonsoy kanten s Matcha preljevom

Desert kojem malo tko može odoljeti zove se Bonsoy kanten s Matcha preljevom.

Miso juha sa sezonskim povrćem

Za sve koji vole juhe i smatraju je vrlo važnim obrokom, jer zna se da su stari ljudi govorili kako je juha lijek

Sushi Norimaki

Poznato japansko jelo konzumira se kao glavno jelo i predjelo

Kineski povrtni lonac

Kineska jela su svima draga, jednostavna su i ukusna te se mogu poslužiti i kao ručak i kao fina večera.

Špageti od soje s morskim plodovima i povrćem

U slučaju da ste ljubitelj iznimno ukusnih morskih plodova u kombinaciji s hranjivim povrćem ovaj recept će vas potpuno oduševiti.