Kuhinje Azije

Kineski povrtni lonac glavno je jelo prepuno zdravlja

Kineska jela, poput ovog recepta za kineski povrtni lonac, svima su draga, jednostavna su i ukusna te se mogu poslužiti i kao ručak i kao fina večera.

Namaz od tune

Dolazi nam vrijeme uskrsnih blagdana kada se pripremaju i jedu uskrsne delicije, stoga vam donosimo lagani, posni recept za namaz od tune.

Tikvica alla parmigiana

Tikvice alla parmigiana možete poslužiti kao predjelo i kao glavno jelo, a odlično je i za sve vegetarijance.

Patlidžani na turski – Imam bayildi

Ovo jelo od patlidžana pravi je predstavnik tradicionalne turske kuhinje.

Junetina u woku s rižinim rezancima za sve ljubitelje kineske kuhinje

Volite li kinesku kuhinju donosimo vam odličan recept za junetinu u woku s rižinim rezancima.

Riža na kantonski način

Savršeno jednostavan recept za izradu koji možete servirati kao glavno jelo, ali i kao vrlo ukusan prilog uz meso.

Salata od zelenih mahuna, tikvica i quinoe

Isprobajte ovu jednostavnu, brzu i zdravu salatu s povrćem.

Pačja prsa s narančinim cvjetovima

Uvijek cijenjena i ukusna pačija prsa, ovaj puta u receptu s narančinim cvjetovima.

Tod nam pla ili riblji kolačići jednostavno jelo za brz i zdrav obrok

Nesvakidašnji ukusan recept fanatastičnog okusa od bijele ribe oduševiti će vas, a dolazi nam s Tajlanda..

Riblji kolačičići su zapravno okruglice spravljene od bijele ribe i finih začina, a u Tajlandu se prodaju pod nazivom Tod nam pla na ulici i izuzetno su fini i zdravi.

Omiljeni sushi sa sezamom možete napraviti i sami

Sushi je omiljena hrana mnogih, a sushi sa sezamom daje točku i na ovom receptu za prste polizati.