Dolazi nam vrijeme uskrsnih blagdana kada se pripremaju i jedu uskrsne delicije, stoga vam donosimo lagani, posni recept za namaz od tune.
Tikvice alla parmigiana možete poslužiti kao predjelo i kao glavno jelo, a odlično je i za sve vegetarijance.
Ovo jelo od patlidžana pravi je predstavnik tradicionalne turske kuhinje.
Volite li kinesku kuhinju donosimo vam odličan recept za junetinu u woku s rižinim rezancima.
Savršeno jednostavan recept za izradu koji možete servirati kao glavno jelo, ali i kao vrlo ukusan prilog uz meso.
Isprobajte ovu jednostavnu, brzu i zdravu salatu s povrćem.
Ovaj recept za jednostavnu, okrepljujuću slasticu od naranče svakom će ručku ili večeri staviti dati završnu osvježavajuću notu.
Uvijek cijenjena i ukusna pačija prsa, ovaj puta u receptu s narančinim cvjetovima.
Nesvakidašnji ukusan recept fanatastičnog okusa od bijele ribe oduševiti će vas, a dolazi nam s Tajlanda..
Riblji kolačičići su zapravno okruglice spravljene od bijele ribe i finih začina, a u Tajlandu se prodaju pod nazivom Tod nam pla na ulici i izuzetno su fini i zdravi.
Sushi je omiljena hrana mnogih, a sushi sa sezamom daje točku i na ovom receptu za prste polizati.