Kuhinje Azije

Tajlandski škampi recept su koji ćete obožavati

Pikantno istočnjačko jelo i recept za škampe ovaj nam puta dolazi s predivnog Tajlanda, koji mnogi zovu raj na zemlji.

Orada u tempuri recept je za ribu za sve koji vole hrskav i zaokružen okus

Orada je jedna od najplemenitijih vrsta jadranske bijele ribe, a svi gastro ljubitelji ribljih okusa vole je spremati na različite načine.

Tajlandska kuhinja na vašem stolu uz tri sjajna recepta

Osim ljepote kraja u Tajlandu možete upoznati specijalitete lokale kuhinje, koja je posve drugačija od naše, ali itekako posebna. Ako niste znali tajlandska je kuhinja najprihvaćenija je gastronomija svijeta!

Špageti od soje s morskim plodovima i povrćem

U slučaju da ste ljubitelj iznimno ukusnih morskih plodova u kombinaciji s hranjivim povrćem ovaj recept će vas potpuno oduševiti.

Otkrivamo vam magiju tiki koktela Molokini

Uz zavodljiv okus tiki koktela Molokini uživajte u svom savršenom ljetnom gastro putovanju na nekoj od plaža ili terasa okupanih suncem.

Tempura od srdela ala chef David Skoko

Srdele nas najviše podsjećaju na ljeto, more, gradele i bezbrižno uživanje u hrani pod vrelim ljetnim nebom, a još kada ih spremamo u hrskavoj tempuri okusi su potpuno zaokruženi.

Zdravi doručak s ribom i jajima tradicionalni Kedgeree

Da li znate što je to Kedgeree? Iznimno zdrav i ukusan engleski doručak, koje svoje porijeklo ima u Indiji, ali u kolonijalno doba Velike Britanije ovaj se doručak prenio i udomaćio i u Engleskoj.

Recepti za ukusna jela koja će vas riješiti viška masnoća

Vrijeme je za lagane i ukusne recepte i jela koja će vas osloboditi viška masnoća. I počinje upravo sada!

Japanska Miso juha sa sezonskim povrćem

Za sve koji vole juhe i smatraju je vrlo važnim obrokom, jer zna se da su stari ljudi govorili kako je juha lijek donosimo recept za poznatu Miso japansku juhu od povrća.

Recept za Kineske spring rolice kojem nećete odoljeti

Kineska kuhinja nam daruje hrskavo predjelo, ukusne i hrskave spring ili kako ih neki zovu proljetne rolice, za ljubitelje delikatnih okusa i vještog balansa između slatkog, kiselog i slanog.