Orada je jedna od najplemenitijih vrsta jadranske bijele ribe, a svi gastro ljubitelji ribljih okusa vole je spremati na različite načine.
Osim ljepote kraja u Tajlandu možete upoznati specijalitete lokale kuhinje, koja je posve drugačija od naše, ali itekako posebna. Ako niste znali tajlandska je kuhinja najprihvaćenija je gastronomija svijeta!
U slučaju da ste ljubitelj iznimno ukusnih morskih plodova u kombinaciji s hranjivim povrćem ovaj recept će vas potpuno oduševiti.
Uz zavodljiv okus tiki koktela Molokini uživajte u svom savršenom ljetnom gastro putovanju na nekoj od plaža ili terasa okupanih suncem.
Srdele nas najviše podsjećaju na ljeto, more, gradele i bezbrižno uživanje u hrani pod vrelim ljetnim nebom, a još kada ih spremamo u hrskavoj tempuri okusi su potpuno zaokruženi.
Da li znate što je to Kedgeree? Iznimno zdrav i ukusan engleski doručak, koje svoje porijeklo ima u Indiji, ali u kolonijalno doba Velike Britanije ovaj se doručak prenio i udomaćio i u Engleskoj.
Vrijeme je za lagane i ukusne recepte i jela koja će vas osloboditi viška masnoća. I počinje upravo sada!
Za sve koji vole juhe i smatraju je vrlo važnim obrokom, jer zna se da su stari ljudi govorili kako je juha lijek donosimo recept za poznatu Miso japansku juhu od povrća.
Kineska kuhinja nam daruje hrskavo predjelo, ukusne i hrskave spring ili kako ih neki zovu proljetne rolice, za ljubitelje delikatnih okusa i vještog balansa između slatkog, kiselog i slanog.
Šparoge, kokosovo mlijeko i curry savršeno su zdrava kombinacija za naš organizam, a kada se udruže u ukusnom jelu s teletinom poklonili smo našem tijelu sve vrijedne sastojke i praznik za nepce.