Pileća juha s đumbirom – lagano ukusno jelo s 5 namirnica

Današnji prijedlog za lagano ukusno jelo, pileća juha s đumbirom, prije svega je jednostavno za pripremu jer se sastoji od samo 5 namirnica.
Sastavite listu zdravih namirnica, smisleno isplanirajte svaki obrok, budite umjereni po pitanju količine i prije svega dosljedni. Donesite odluku već danas i postavite ljestvicu visoko za svoje zdravlje ili smanjenje kilograma!

Pileća juha s đumbirom
Sastojci – za 4 osobe:

1,25 l pilećeg temeljca
2 kom pilećeg filea
Dvije žlice svježe naribanog đumbira
2 velike mrkve – naribane
30 ml soja umaka

Priprema:
U velikoj posudi pomiješajte temeljac, pileća prsa i naribani đumbir. Zakipite i kuhajte na laganoj vatri 30 minuta. Smanjite temperaturu, izvadite pileća prsa, a u posudu stavite naribanu mrkvu i soja umak, te kuhajte još 5 min.
Piletinu nasjeckajte na sitne komade pa rasporedite u zdjelice za serviranje juhe. Polijte preko piletine juhu s mrkvom i đumbirom.
I to je to! Dobar tek!