Kuhinje Azije

Upoznajmo sve vrste sushija

Mnogi gurmani i ljubitelji dobrog zalogaja čuli su za slavno tradicionalno japansko jelo pod nazivom sushi.

Jesenski suši od buče i vrganja

Jesen ima svoje čari. Dolaskom hladnijih dana u prirodi ćemo pronaći vrganje i buće koji mogu postati prave gastro delicije.

Turski mini recepti za maksimalan orijentalni užitak

Istanbul je grad u kojem osjetilo njuha prvo zatreperi kada se nađete njemu.

Bonsoy kanten s Matcha preljevom

Desert kojem malo tko može odoljeti zove se Bonsoy kanten s Matcha preljevom.

Sushi Norimaki sjajno japansko jelo

Poznato japansko jelo, sushi, konzumira se kao glavno jelo i predjelo, iako ga ljudi znaju pripremati i u obliku deserta.

Kineski povrtni lonac

Kineska jela su svima draga, jednostavna su i ukusna te se mogu poslužiti i kao ručak i kao fina večera.

Namaz od tune

Dolazi nam vrijeme uskrsnih blagdana kada se pripremaju i jedu uskrsne delicije, stoga vam donosimo lagani, posni recept za namaz od tune.

Piletina s bulgur pšenicom i bobom

Bulgur je naziv za prešanu i potom kuhanu i sušenu pšenicu koja uz piletinu i bob daje izvrsnu kombinaciju jelu, a ovaj recept za ručak ili večeru zavoljeti ćete na prvu.

Tikvica alla parmigiana

Tikvice alla parmigiana možete poslužiti kao predjelo i kao glavno jelo, a odlično je i za sve vegetarijance.

Patlidžani na turski – Imam bayildi

Ovo jelo od patlidžana pravi je predstavnik tradicionalne turske kuhinje.