Savršen ljetni odabir – Pan-pek Caesar i Falafel salate

U odabranim Pan-pek poslovnicama potražite naše nove salate , Caesar i Falafel. Lagane, sa svježim, pomno odabranim sastojcima, začinjene baš kako treba i lagane – idealan su ljetni odabir, a ujedno i kompletan obrok!

Jeste li već probali nove Pan-pek salate?

U odabranim poslovnicama sada vas čekaju Caesar i Falafel salata – idealan su ljetni odabir, kompletan obrok i ne sumnjamo da će vas oduševiti u trenu!

U skladu s trendovima i sezonom, našu ponudu vrhunskih proizvoda odlučili smo proširiti novim salatama. Radi se o Caesar salati s finim pilećim fileom i svježom, sezonskom salatom i vegetarijanskoj Falafel salati s bulgurom i slanutkom.
Odaberite ih kao ljetni ručak jer su lagane, ali ujedno i hranjive te neizmjerno ukusne i slasne.

pan pek dostava vegetarijanska falafel cezar salata

Pan-pek Caesar salata osim spomenutog paniranog pilećeg filea, narezanog na fine ploške, sadrži i svježu lisnatu salatu, sočnu pancetu, krutone i cherry rajčice, te fini umak koji sve ovo povezuje u neodoljivu, slasnu cjelinu.

Pan-pek Falafel salata pravi je izbor za vegetarijance, ali i sve one koji vole ovakve okuse. Uz bulgur i falafel popečke, ova salata sadrži i feta sir, krastavce, cherry rajčice, papriku, nar i peršin te je savršeno začinjena i sočna zahvaljujući krastavcima i naru.

Obje salate čekaju vas već danas u sljedećim Pan-pek poslovnicama:

Borongaj, Krešićeva 32
Planinska 2C
Vukovarska 72
Marohničeva 3
Radnička-PBZ centar
Folnegovićeva 1a
Ozaljska 5
Paromlinska cesta 2a, Importanne
Frane Petrića 1
Masarykova 23
Savska cesta 13
Ilica 276
Vrbik, Ivana Lučića 10
Trg žrtava fašizma 9
Radnička 1a
Trg Bana Josipa Jelačića 15

Uz dopuštenje: Pan-pek

Facebook Like Button