Serija koja će vas osvojiti „Sanjarenje“

Mara Kint živjela je sasvim ‘običnim’ životom. Međutim, nakon nezamislive tragedije koja joj se dogodila u privatnom životu, postaje profesorica na fakultetu. Iako još uvijek shrvana, Mara odlučuje okrenuti novu stranicu u životu.

No to neće dugo trajati jer će njezin šef Charlie Ventana zatražiti njezinu pomoć u naizgled nemogućem zadatku – spašavanju ljudi koji su se izgubili u naprednom programu virtualne stvarnost.

sanjarenje-5

Neodoljiva privlačnost programa leži upravo u tome što sudionici sami kreiraju san koji žele proživjeti.

Oni tako mijenjaju svoju okrutnu realnost u novu, prekrasnu egzistenciju. Potencijal ovog nevjerojatnog programa je beskonačan – može ostvariti najdublje i najnevjerojatnije snove, odvesti sudionika na magična mjesta, vratiti ljude koji više nisu prisutni u njihovim životima…

sanjarenje-1

Upravo zbog toga mnogi ne žele napustiti program i vratiti se dosadnoj stvarnosti. Međutim, cijena uživanja u snu na javi je jednostavno previsoka i lako se pretvara u noćnu moru.

Naime, predugo boravljenje u programu može zbilja ugroziti živote sudionika. Oni postaju taoci vlastite mašte unutar virtualne realnosti. Ovu novu neobičnu verziju talačke krize može riješiti samo netko tko je stručnjak za ljudsko ponašanje i pregovore između otmičara i taoca.

sanjarenje-2

Stoga Mara prihvaća zadatak te shvaća kako bi spašavajući druge zapravo mogla spasiti i sebe…

Ovaj novi triler „Sanjarenje“ prati mladu Maru Kint, bivšu pregovaračicu u tkalačkim krizama i stručnjakinju za ljudsko ponašanje koja odluči u potpunosti promijeniti svoj život nakon nesretnih okolnosti u kojima se našla.

sanjarenje-3

Glavnu junakinju serije „Sanjarenje“ glumi poznata američka glumica iranskih korijena, Sarah Shahi, a izvršni producenti su: Mickey Fisher, Brooklyn Weaver, i Darryl Frank te nagrađivani i svjetski popularni producent Steven Spielberg. Premijera prve sezone biti će prikazana 20. kolovoza u 22:00 h na kanalu FOX Life.

sanjarenje-4

U glavnim ulogama: Sarah Shahi kao Mara Kint, Dennis Haysbert kao CHarlie Ventana, Kathryn Morris kao Monica Shaw i Sendhil Ramamurthy kao Paul Hammond.

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)