Serum koji dokazano jača kožu: stigao je Advanced Génifique

Bezvremenski proizvod koji pomaže u jačanju kože stigao je i kod nas. Nova priča iz Lancôme obitelji je Advanced Génifique serumu koji dokazano jača mikrobiom kože.

Nakon samo jedne bočice koža je blistava, jača i vidljivo mlađa. Advanced Genifique je pionir na području znanosti o mikrobiomu kože. Ovaj moćni serum novi je odgovor na pitanja kako do jače, zdravije i ljepše kože.

advanced-genifique-lancome-1

Od svog lansiranja 2009. Lancome Advanced Genifique je postao globalni fenomen s više od 35 milijuna prodanih bočica diljem svijeta.

U 2019.godini, ikona ljepote je ponovno rođena s lansiranjem novog Advanced Genifique

Usavršena, patentirana formula koju pokreće znanost o mikrobiomima, preoblikovala je način na koji razmišljamo o koži i otvorila put za novu eru učinkovite njege za kožu.

Nadograđen s jedinstvenim kompleksom 7 pre&probiotičkih frakcija, Advanced Genifique naš broj 1 serum dokazano jača mikrobiom kože. Dokazano je da koža jača svoj mikrobiom koji pomaže u obnavljanju kože čak 77% brže već od prve kapi.

serum za kožu Advanced Génifique

Svaka kapaljka pruža koži 30 milijuna² pre&probiotičke frakcije, što je pravilna doza potrebnih nutrijenata potrebnih za poticanje rasta korisnih bakterija mikrobioma kože. Koža se dokazano brže obnavlja.

advanced-genifique-lancome-2

Vaša koža je puno više od onoga što golo oko primjećuje

Koža ima svoj vlastiti mikrobiom: živi eko sistem s blagotvornim mikroorganizmima, sastavni dio površine kože sastavljene uglavnom od bakterija. Nakon desetljeća zablude o tim mikroorganizmima, sada znamo da te bakterije nisu samo korisne – već i potrebne za zdravlje i izgled naše kože. Zanimljivo je i da su ljudi sastavljeni od 50% ljudskih stanica i 50% bakterijskih stanica.

advanced-genifique-lancome-4

Naš mikrobiom je jedinstven baš kao i naš DNK ili pak otisak prsta

Simbiotski dio nas. To je prvi dar dobiven od majke u trenutku rođenja – i razvija se tijekom našeg života. Kada odrastemo, naš mikrobiom sadrži do 1000 vrsta bakterija, s 2 milijuna bakterija unutar svakih 2cm² kože.

advanced-genifique-lancome

Sastavni dio površine kože, naš mikrobiom je nevidljiv – ali moćan i doprinosi trima glavnim funkcijama kože

Štiti: ovi korisni mikroorganizmi djeluju kao prvo sučelje s vanjskim okruženjem i pojačavaju obranu kože. Mikrobiom pomaže koži u obrani od patogena i u oslobađanju antioksidant proteina.
Regulira: ti mikroorganizmi komuniciraju sa stanicama kože i smiruju velike upale
Obnavlja: vaš mikrobiom ima ključnu ulogu u jačanju i oporavku barijere kože

novi serum za lice i vrat lancome

Kao vrhunac nakon 15 godina istraživanja, Advanced Genifique koristi snagu i znanost o mikrobiomu kako bi serum sadržavao jedinstven kompleks 7 pre i probiotičkih frakcija. Odabran između stotinu mogućnosti iznimnom preciznošću, izabrani su zbog svog komplementarnog i dokazanog djelovanja na mikrobiom kože.

S jedinstvenom samo-punjujućom kapaljkom koja pruža 30 milijuna² pre i probiotičkih frakcija prilikom samo jednog nanošenja, Advanced Genifique moćna formulacija pomaže u obnavljanju kože čak do 77% brže.

Uz dopuštenje: Lancôme (sve fotografije)

Facebook Like Button