Sjaj švedskog kristala u ručici mjenjača Volvo Concept Coupea

Prekrasno dizajnirana kristalna ručica mjenjača u ovom Volvo modelu utjelovljenje je najboljih kvaliteta skandinavskog dizajna.

Jednostavnost, elegancija, vrhunska kvaliteta izrade. Sve su to epiteti koje tradicionalno vežemo uz skandinavski dizajn. Prepoznatljiv po svojem odmjerenom minimalizmu, skandinavski dizajn uvijek je okrenut čovjeku i njegovim potrebama za lijepim i praktičnim.

A Volvov Concept Coupe, predstavljen na nedavnom sajmu automobila u Frankfurtu, kulminacija je blistave švedske tradicije dizajna. Njegov neponovljivo dizajnirani interijer donosi rafinirane, ručno rađene elemente poput kožne komandne ploče, umetaka od prirodnog drva te tamnoplavih tkanih tepiha koji su usklađeni s precizno obrađenim metaliziranim detaljima.

Ipak, najveća je „zvijezda“ u ovom modelu kristalna ručica mjenjača izrađena u najboljoj tradiciji švedskog kristala. Šveđani se s pravom ponose na svoju višestoljetnu vještinu izrade predmeta od kristalnog stakla. Toliko da su jednu oblast u Švedskoj prozvali „Kraljevinom kristala“. Švedski kristal zadivljuje svojim inovativnim organskim linijama, pročišćenom formom te neobičnim i uvijek prelijepim kombinacijama boja, tekstura i oblika.

Najbolje odlike švedskog kristala slile su se u kristalnu ručicu mjenjača u modelu Volvo Concept Coupe, modelu koji će svojeg budućeg vozača zasigurno učiniti da se osjeća posebnim.

Doznajte više na Volvo facebook stranici
https://www.facebook.com/VolvoHrvatska

Facebook Like Button