Swedish House Mafia & Volvo XC60

Volvo XC60 kao zvijezda u spotu poznatog DJ trija Swedish House Mafia.

Kada u isti spot stavite Volvo XC60, Swedish House Mafiu i švedsku pjevačicu Lune dobivate kombinaciju iz snova. Ova je talentirana ekipa zajednički stvorila jedinstven glazbeni video, temeljen na potpuno novoj verziji hita „Leave the World Behind“.

Volvo i DJ trio Swedish House Mafia stvorili su jedinstven glazbeni video, temeljen na potpuno novoj verziji hita „Leave the World Behind“…

Besprijekoran skandinavski dizajn, švedski stil života te vrhunska sigurnost Volva XC60 ilustrirani su snažno u vizualno upečatljivom spotu u kojem Volvo XC60 „luta“ prekrasnim krajolicima Švedske u potrazi za novim uzbuđenjima.

Zašto je baš Swedish House Mafia odabrana kao partner u spotu za Volvo XC60? Per Carleö, Menadžer za marketing pri Volvo Cars kompaniji je ponudio odgovor: „Uvidjeli smo sjajnu povezanost Volva i Swedish House Mafie u našim zajedničkim skandinavskim korijenima te na njima utemeljili zajednički projekt.“ Svi Volvo modeli s oznakom XC stvoreni su za aktivne urbane ljude koji žele nakratko pobjeći od svakodnevice. U pitanju su individualci koji žele ostaviti brige iza sebe, baš kako i govori pjesma Swedish House Mafie „Leave the World Behind“.

Volvo XC60 je kao stvoren da vas povede u inspirativnu avanturu izvan grada. Pravi je izazov bio kreirati vjerodostojnu i uzbudljivu kampanju za ovaj model, kampanju koja jasno pokazuje švedsko porijeklo Volva i srž skandinavskog životnog stila.

Swedish House Mafia i pjevačica Lune sjajno su obavili taj posao. Proteklih nekoliko godina Swedish House Mafia je bio jedan od najuspješnijih glazbenih sastava u svijetu, a službeno su se razišli na Ultra Music festivalu u Miamiju, 24. ožujka 2013. godine. Iako su ovi momci imali izuzetno popunjen radni kalendar, pronašli su vremena kako bi užurbani svijet obaveza ostavili iza sebe i snimili spot za Volvo XC60. Osjetite i vi ljepotu koju donosi bijeg od vreve gradskog života i klikom na link uživajte u ovom inspirativnom spotu.

Doznajte više na Volvo facebook stranici
https://www.facebook.com/VolvoHrvatska

Facebook Like Button