Spektakularna turneja – Massimo Vještina Boutique

Massimo i Miss 7 jedinstvenu slavljeničku turneju dovode u najljepše dvorane kontinetalne Hrvatske, a zbog velikog interesa dodan je i treći datum u kazalištu Gavell.

Vještina Boutique – turneja je kojom će Massimo zajedno sa svojom vjernom publikom proslaviti 15 obljetnicu od objave albuma Vještina.

Uz već prethodno najavljene koncerte u Zagrebu, glamurozna turneja Vještina Boutique stiže i u neke od najljepših dvorana kontinentalne Hrvatske, a zbog velikog interesa u Zagrebu je dodan još jedan datum.

Deveti studenog dvorana Zrinski u Karlovcu, 10. studenog Centar za kulturu u Čakovcu, 15. studenog Kazališno koncertna dvorana Ivana Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu i 16. studenog SportHouse u Osijeku nove su postaje ove glamurozne turneje na kojoj će Massimo uz pratnju trija u sastavu Elvis Stanić, Ivan Popeskić i Henry Radanović pokazati svoju ‘vještinu muziciranja. Uz dva prethodno najavljena koncerta u zagrebačkom kazalištu Gavella 21. i 22. studenog, treći zagrebački koncert održat će se na istom mjestu i u subotu 23. studenog.

Massimo poziva vas da s njima proslavite obljetnicu albuma koji je ostavio velik trag na glazbenoj sceni i zajednički ispišete novu stranicu njegove karijere.

Ulaznice za ove koncertne spektakle u prodaji su putem sustava Eventim, a ulaznice za zagrebačke koncerte potražite isključivo na blagajni kazališta Gavella.

Više o koncertima pronađite na Massimovoj Facebook stranici.
Ulaznice pronađite na Eventim.hr

Uz dopuštenje: Aquarius records (sve fotografije)

Facebook Like Button