Svi sveci mafije novi je film o obitelji Soprano

Obitelj Soprano smatra se jednom od najvećih i najkvalitetnijih TV serija svih vremena koja je osvojila 21 nagradu Emmy, 5 Zlatnih globusa te mnoge druge TV nagrade, stoga ne čudi što je uskoro stekla i naziv kultne serije, a tako je ostalo i danas.

Prerana smrt Jamesa Gandolfinija onemogućila je redatelju Davidu Chaseu snimanje nastavka, stoga se odlučio priču o životu mafijaša Tonyja Soprana i njegovoj obitelji, koja je oduševljavala milijune diljem svijeta, preseliti na velike ekrane i u filmu prikazati početke najpoznatije američke mafijaške obitelji.

Stoga je scenarij filma “Svi sveci mafije” napisao autor serije David Chase dok je redatelj Alan Taylor koji je bio jedan od redatelja popularne serije.

Pogledajte trailer novog nastavka iz filma Svi sveci mafije koji jedva čekamo da stigne u kina

Tijekom rasta napetosti između talijansko-američke i afroameričke zajednice u 60-im i 70-im godinama u Newarku, Svi sveci mafije istražuju djetinjstvo Tonyja Soprana i uspon svemoćne mafijaške obitelji DiMeo.

U ulozi mladog Tonyja Soprana, kojeg je u seriji glumio pokojni James Gandolfini, pojavljuje se njegov sin Michael Gandolfini („Kronike Times Squarea“). U ostalim ulogama gledat ćemo Allessandra Nivola („Američki varalice“), Lesliea Odoma Jr. („Ubojstvo u Orient Expressu), Jona Bernthala („Vuk s Wall Streeta“), Coreya Stolla („Kuća od karata“), Billya Mangussena („Oklada stoljeća“) te oskarovku Veru Farmiga („Prizivanje“). Također nekoliko obožavanih likova iz originalne serije dio je filmske postave.

svi-sveci-mafije-film-1

Film „Svi sveci mafije“ u distribuciji Blitza u kina stiže 23. rujna ove godine.

Uz dopuštenje: Blitz (sve fotografije)

Facebook Like Button