Topla gesta omiljenog domaćeg brenda nakita koja nas je ostavila bez teksta

Ovih dana društvene mreže zasićene su raznim darivanjima.

Od putovanja, poklon paketa, frizerskih i drugih tretmana, do šalica i poklon bonova restorana. Postupak je već svima dobro poznat, lajkaj objavu, komentiraj status, označi prijateljicu i objavi story, ali u toj gomili pronašli smo i jedno pomalo drugačije “adventsko darivanje”.

iva-viljevac-nakit-uredjenje-1

Omiljeni domaći brend modnog nakita, Iva Viljevac Fashion Jewelry, ove je godine odlučio svojim pratiteljima dati priliku da osvoje 25 poklona te nas je oduševio svojim inovativnim pristupom.

iva-viljevac-nakit-uredjenje-2

Cilj ovoga darivanja je, kako su i sami rekli na svom Instagram storyju, dati ljudima razlog da osjete toplinu oko srca, vrate pozitivne misli i uljepšaju nam ovo razdoblje što je više moguće.

iva-viljevac-nakit-uredjenje-3

“Ideja se razvila dok sam razmišljala kako bi zahvalila ljudima koji su kroz ovu tešku godinu ostali s nama. Znam da nikome nije bilo lako, pa sam tako odlučila da želim što većem broju naših pratitelja uljepšati ovaj mjesec ili godinu.” , rekla nam je vlasnica i dizajnerica istoimenog brenda, Iva Viljevac.

iva-viljevac-nakit-uredjenje-4

Osim dobitnicima vrijednih nagrada, domišljatim zadacima vraćaju osmijeh na lice svakome tko ih prati.
Njima nas podsjećaju na temeljne ljudske vrijednosti, potiču na humanitarna djela, druženja s najbližima, bude kreativu u ljudima i pokazuju nesebičnost prema drugima.

Samo neki od zadataka koji su privukli našu pozornost bili su npr. pozdravi susjeda / susjedu širokim osmijehom iako možda nisi najbolje volje, uplati barem 10 kuna na račun neke humanitarne udruge i ispecite palačinke koje vas Vaši ukućani žicaju cijeli tjedan. Vjerujemo da će ovako nešto i Vas insipirati da učinite nešto lijepo za sebe i druge oko Vas.

iva-viljevac-nakit-uredjenje-5

“Najviše nas motiviraju poruke i zahvalnost ljudi koji nas prate. Neopisiv je taj osjećaj koji doživiš kad shvatiš da si nekome popravio dan, a možda i godinu.”, dodala je Iva, a neke od poruka njihovih pratitelja glase ovako:

iva-viljevac-nakit-uredjenje-6

Kad i ne stignem pomisliti da danas uradim nešto lijepo vi me podsjetite. Hvala Vam.

Ovo iščekivanje zadataka svaki dan mi je jednako veselje kao i kad vadim poklončiće iz svog adventskog kalendara! Male stvari čine život ljepšim.

iva-viljevac-nakit-uredjenje-7

Jako mi se sviđa što nije samo “lajkaj, komentiraj” nego nas potiče na dobra djela.

Mene nasmiješi čitanje samih zadataka, super je što nisu samo fokusirani na nagradu.

iva-viljevac-nakit-uredjenje-8

Ja sam iskreno ugodno iznenađena! Prvo jer imate toplu komunikaciju s klijentima, ne smatrate ih brojem ili pak tamo nekom osobom iza ig profila. Drugo jer u ovo doba koje nas sve financijski stišće poklanjate svaki dan nekakav poklon i to samo zato da bi u ljudima probudili ono dobro, empatično! Totalno ste me očarali i iznenadili!

iva-viljevac-nakit-uredjenje-9

Iva nam je priznala kako i sama obožava blagdansko razdoblje te da je tu čaroliju željela prenijeti i na druge.
Posjetite li njihovu poslovnicu nećete ostati ravnodušni jer tamo vlada prava božićna bajka, a izlog bi uvrstili u jedne od najljepših u centru grada.

Ako Vam je potrebna inspiracija ili Vam nedostaje blagdanske čarolije svako pogledajte priložene fotografije.

Ova super priča nas je potaknula da se i mi uključimo u darivanje, a pozivamo i Vas da ga pratite jer će Vam zasigurno vratiti malo pozitive i vjere u dobre ljude.