Topla i udobna zimu uz cool look

Svako godišnje doba sa sobom nosi neke svoje čari u kojima uživamo. Ubrzo nas čekaju pahulje, sve vezano uz blagdane, darivanje, ispijanje kuhanog vina i obilazak grada u najdražem društvu.

panama-jack-cizme-1

Jedna od najbitnijih stvari, kada su u pitanju zima i stupnjevi u minusu, su kvalitetna i topla obuća te naravno da uz to, u toj istoj obući izgledamo lijepo i trendi. Kako bi druženje na ovim svakodnevno nižim temperaturama bilo ugodnije, a time i zabavnije, tu je saveznik koji vas ove zime neće iznevjeriti. Ime mu je Panama Jack.

panama-jack-cizme-5

Tople, udobne, vodonepropusne i uz bezvremenski dizajn, Panama Jack čizme stekle su ogroman broj zadovoljnih kupaca, koji za njih kažu da su to najbolje čizme koje imaju ili su ikad imali.

panama-jack-cizme-3

Koža koja ih krasi jednostavno odgovara uz svaki zimski styling i garantira kvalitetu. Panama Jack su čizme koje osim svoje potvrđene funkcionalnosti pružaju urban i moderan izgled koji će se lako spojiti sa svim odjevnim favoritima iz vašeg ormara ove sezone.

panama-jack-cizme-2

Ako još niste, osigurajte sebi ili nekome dragome toplu i udobnu zimu uz cool look. Par svojih favorita za hlade dane potražite u ShoeBeDo dućanima ili na samo klik udaljenom webshopu www.shoebedo.com.

panama-jack-cizme-4

Neka užitak u zimskim blagodatima koje dolaze, u prekrasno okićenom gradu, uz fritule i tople napitke bude užitak i za vaša stopala.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button