Topli džemperi, mekane jakne i svilene slojevite haljine obilježiti će jesen

Topli podatni tonovi karamele, konjaka, klasične crna i bijela i cijela paleta mistične, ali snažne zelene – od dubokih smaragdnih tonova do boje masline – čine okosnicu kolekcije za čiju su izradu korišteni luksuzni zimski materijali poput kašmira, alpace, kože, svile…

Kampanja A’Journey dočarava čitav spektar emocija koje asociraju na avanture i romantične uspomene koje dizajnericu vežu za Korčulu: „Pitoreskne uličice, bogati povijesni motivi, atmosfera koju otok ima, sve to evocira neke lijepe životne trenutke koje uvijek želim nanovo proživljavati.

amarie-k-1

Dizajnerica u ovoj kolekciji fokus stavlja na pomalo zaboravljene tradicije i vještinu ručnog rada malih lokalnih manufaktura.
Minucioznost izrade i sati utrošeni za proizvodnju samo jednog pletenog šala ili remena daju jedinstven luksuzni pečat kolekciji, a ujedno u sebi nose dozu nostalgije za vremenima kada je ručni rad uživao veliko poštovanje.

amarie-k-6

Šalovi i remeni rađeni su od pamučnog konca i vune u raznim varijacijama tkanja na tkalačkom stroju čime su kreirane jedinstvene teksture.

Haljine iz kolekcije izrađene od eko kože i svile mogu se nositi na više načina zahvaljujući voluminoznosti kreacija koje dozvoljavaju različite stilističke intervencije prilagođene osobnom stilu.Haljine iz kolekcije izrađene od eko kože i svile mogu se nositi na više načina zahvaljujući voluminoznosti kreacija koje dozvoljavaju različite stilističke intervencije prilagođene osobnom stilu.

amarie-k-2

Topli predimenzionirani džemperi s V izrezom funkcionirat će samostalno kao udobna mini haljina ili u kombinaciji s kožnim mini suknjama.

Neka vaš stil suptilno pleše na granici ljupkog romantizma i samouvjerenog seksepila čineći je enigmatičnom i nikad uhvatljivom.

amarie-k-3

U kolekciji se našlo mjesta i za jedan tradicionalan detalj koji je pomalo zaboravljen u modernom odijevanju.
Šticle ili orukvice pletene od konca i ukrašene bijelim perlicama dio su hrvatske nošnje, a ovdje su u funkciji stajliš zamjena za narukvice.

amarie-k-4

Od raznobojnih perlica ručno su izrađene i predimenzionirane naušnice koje dolaze u nekoliko različitih primamljivih color block kombinacija.

amarie-k-5

Best seller model torbe iz proljetne kolekcije dobio je svoje novo jesensko izdanje i dvije nove dimenzije – regular i oversized. Torbe su izrađene od mekane kože s ručkama koje se vežu u mašnu ili s pletenim crno-bijelim naramenicama.

Slojevitost odijevanja također izaziva veliko zanimanje dizajnerice pogotovo u hladnoj sezoni koja dozvoljava raskošnije pomake kada je stajling u pitanju.

amarie-k-7

Kaputi uvijek čine važan dio garderobe za hladnije dane, a u ovoj dolaze u zaigranom tonu i s bezbroj mogućnosti stiliziranja.

Detalj koji ćete pronaći na većini kaputa iz nove kolekcije jest predimenzionirani džep koji dolazi s pripadajućim remenom i možete ga nositi kao dio kaputa ili zasebno kao mini torbu.

Dizajnerici omiljena oversized silueta posebno je naglašena na statement modelu kožne jakne u boji konjaka. Obla voluminozna ramena evociraju estetiku 80-ih, ali na moderan i svjež način.
Ovaj će model jednako dobro pristajati na elegantne hlače od kašmira kao i na mini suknje od brušene kože.

Luksuzne rezidencije palače Lešić – Dimitri uređene do najsitnijih detalja u stilu destinacija koje predstavljaju (Kina, Arabija, Venecija, Indija) dale jedinstvenu priliku da obiđemo cijeli svijet i unesemo kozmopolitski duh u svakodnevicu A’marie djevojke“. – izjavila je Anamarija Brkić.

A’marie će vas ove jeseni odvesti na sofisticirano modno putovanje s kojeg se sigurno nećete poželjeti vratiti.

Uz dopuštenje: Priredba (sve fotografije)

Facebook Like Button