Jesenski look u kultnoj ljubičastoj boji

YCONIC PURPLE je moćna kolekcija upečatljivih boja koja spaja dva prepoznatljiva simbola kuće YSL – Toma Pecheuxa i ljubičastu boju. Ova boja odiše snagom, intenzitetom i ženstvenošću, na kojima se temelji i odvažan jesenski look za 2018.

YSL predstavlja jesenski look za 2018., prvu kolekciju makeupa koju je Tom Pecheux, globalni kreativni direktor za makeup, kreirao za YSL Beautéa.

Saznajmo nešto više o Tomovoj reinterpretaciji kultne ljubičaste boje

Od prve modne revije 1962. do novijih kolekcija, ljubičasta je boja oduvijek imala važnu ulogu za YSL. U arhivima starih kolekcija zauzima ključno mjesto, a i danas je jednako moderna – pa čak i intrigantnija no ikad prije.

Jesenski look za 2018. posvećen je ljubičastoj boji

Kolekcija sadrži kultna sjenila COUTURE PALETTE, inovativni proizvod COUTURE CHALKS te nove zvijezde COUTURE BLUSH i COUTURE HIGHLIGHTER. Upoznajte Tomovu reinterpretaciju ljubičaste boje nove generacije.

Nijansa s prikrivenom dozom erotičnosti uravnotežena je sofisticiranim nude tonovima, tamnim tonovima, eteričnom nijansom breskve i snježno bijelom. Sofisticirana i istovremeno upečatljiva ekspresija boja za žene koje se ne boje slijediti snove.

fall-loreal-1

PALETA SJENILA ZA KOLEKCIONARE
Jedinstven kolekcionarski primjerak – ne samo zbog toga što je riječ o prvoj paleti sjenila Couture Palette koju je kreirao Tom Pecheux, već i zbog ograničene količine ovog neizostavnog kozmetičkog proizvoda namijenjenog vjernim obožavateljima YSL Beautéa.

Svjetlucavo slovo Y ukrašava kutijicu palete, odajući počast ženstvenosti. Još privlačnijom čini je legendarni YSL-ov logotip Cassandre prekriven srebrnim česticama dijamantnog sjaja.

SLAVLJE U ČAST LJUBIČASTE BOJE
Unutrašnjost palete krije ekspresiju boja koja se temelji na ključnim nijansama iz YSL-ova arhiva, kao i onim iz novijih kolekcija.

Ljubičasta je zvijezda palete

Sadrži i toplu, svjetlucavu bakrenu nijansu koja se doima poput meke, pomalo izblijedjele kože. Plavo-crna odiše odvažnošću, dok snježno bijela obasjava svjetlošću. Radikalna, odvažna i upečatljiva, ova je kompozicija istovremeno vrlo delikatna i emocionalna, s nijansama koje pristaju svim tonovima kože.

fall-loreal-2

BEZBROJNE KOMBINACIJE BOJA

S dva aplikatora za iscrtavanje linija i stapanje ili nanošenje nijansi i precizno oblikovanje detalja, paleta je savršen kozmetički proizvod za oblikovanje i naglašavanje očiju. Nanošenjem odvažne ljubičaste nijanse na kapak te osvjetljavanjem područja ispod obrva svjetlucavom bakreno smeđom otvara se pogled i naglašava dramatičan izgled očiju.

Možete se poigrati i dvjema ili trima nijansama na način da plavo-crnu ili ljubičastu nanesete tik uz oko, a zatim drugom nijansom obojite kapak. Dajte mašti na volju, istražujte i kreirajte bezbrojne lookove.

L8438300 ROUGE PUR COUTURE 81_MKT_V3

COUTURE CHALKS

Predstavljamo vam novo igralište za uzbudljive eksperimente s bojama

Četiri mala pakiranja COUTURE CHALKS s četiri dinamične, nosive nijanse koje mogu poslužiti kao sjenilo, ruž ili rumenilo. Uživajte u mogućnostima kombiniranja nijansi, nosite ih zasebno ili zajedno, stapajte ih ili koristite za definiranje.

Probudite umjetnika u sebi, budite odvažni i kreativni. Nanosite ih izravno, stapanjem prstom ili pomoću kista:
- Le Noir – ovu crnu nijansu koristite za definiranje očiju ili je stopite s ružem želite li tamniji ton
- Le Nude – blijedo bež nijansu s naznakama zlatne nanesite ispod oka ili na obraze kao highlighter, ili je koristite kao ruž za usne
- Le Cuivre – uz pomoć ove svjetlucave brončane nijanse kreirajte upadljivi izgled očiju, naglasite obraze ili našminkajte usne
- Le Rouge – neizostavna, svestrana crvena nijansa samo za usne i obraze.

Za potrebe kreiranja ovog iznimnog rumenila, u laboratorijima YSL Beautéa izumljena je nova tehnologija: čestice praha stopljene su s vodom kako bi se postigla kremasta tekstura koja se lako stapa.

Tekstura se zbog odsustva čestica praha uopće ne osjeća na koži, tako da se boja savršeno stapa s tenom. Ujednačena je i ostaje na mjestu, pružajući prekrasan osjećaj ugode pri nošenju.

Ovo se rumenilo može nanositi na različite načine: ako je mokro, do izražaja dolaze intenzivni pigmenti, dok se u suhom obliku koristi za besprijekoran izgled bez vidljivih tragova makeupa.

L8439000_la-laque-couture_108

PROMOTIVNA KAMPANJA

Kampanju za jesenski look 2018. sa Staz Lindes kao zaštitnim licem snimio je Craig McDean, dok je makeup look kreirao Tom Pecheux. Staz Lindes odvažno gleda u objektiv fotoaparata.
Odjevena je u smoking sa zavodljivim dekolteom u obliku kultnog slova Y. Njezine usne krasi intenzivna nijansa boje burgundca. Oči su naglašene ljubičastim sjenilom i uokvirene gustim, crnim trepavicama.

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button