Blistava koža u trenu: YSL Beauté Touche Éclat

Vrijeme je da vaša koža doživi novu avanturu – zablistajte u trenu: #glowasyougo.

PRAKTIČAN I NEZAMJENJIV PROIZVOD
JEDAN, DVA, TRI – ZABLISTAJTE
Posao, zabava, fotografiranje selfija… moderna je djevojka iznimno aktivna i želi da makeup ide ukorak s njezinim potrebama.

Stoga je YSL Beauté osmislio proizvod uz pomoć kojeg će uvijek blistati: TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION. Tajna je u vodi.

Voda – da, ali ne bilo koja. Nova, pametna formulacija donosi prvu YSL-ovu teksturu koja se iz kremaste pretvara u vodenastu, trenutno hidratizirajući kožu i dajući joj baršunast sjaj.

U dodiru s kožom, kremasta se tekstura s 50-postotnim udjelom vode i hidratantnim agensima pretvara u vodenastu. TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION lako se razmazuje i još lakše stapa s kožom, pružajući prirodan izgled uz prekrivanje vidljivih nepravilnosti.

Prekriva poput podloge i pruža dugotrajnu hidrataciju, ostavljajući na koži ‘magličast’ finiš koji je čini zadivljujuće blistavom. Osam nijansi u samo nekoliko sekundi usavršavaju i hidratiziraju kožu, bez masnih tragova i neprirodnog sjaja:
B20, B30, BR30, B40, BD40, B50, BD50 i B60.
Pripremite se i zaronite u svjetlost. Nanosi se tako lako da vam neće trebati ogledalo. Vrijeme je da zablistate.

KAMPANJA GLOW AS YOU GO
Fotograf Craig McDean zaslužan je za vizuale nove kampanje. Jutarnje zrake sunca obasjavaju američki vintage automobil parkiran na pariškim dokovima. Unutra sjede Staz Lindes i Zoë Kravitz, ambasadorice YSL Beautéa, i uživaju u novom sunčanom danu u Parizu.

ysl-touche-1

Ležerno nanose novi TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION i sjedeći na sjajnim kožnim sjedalima kremaste boje, koja podsjećaju na besprijekornu blistavost njihove naizgled gole kože.

Redatelj Fabien Constant priču je pretvorio u video uradak. Staz se nakon duge noći budi u automobilu zamagljenih stakala, okupanom jutarnjom svjetlošću. Jednostavno i bez razmišljanja nanosi TOUCHE ÉCLAT WATER COMPACT FOUNDATION, osjećajući se svježe kao nakon okrjepljujućeg sna.

ysl-touche-2

Muškarac na susjednom sjedalu polako se budi, oduševljen njezinom ljepotom i svježim izgledom kože. Izlaze iz auta, dajući na znanje da je s njima bila još jedna djevojka. Iz automobila izlazi i Zoë te im se pridružuje na jutarnjem suncu koje obasjava pariške dokove.

U sljedećem trenutku razmijene poglede, zatim pogledaju muškarca pa uskoče u automobil, prepune samopouzdanja i želje za putovanjem. Staz i Zoë nestaju u svjetlosti, ostavljajući muškarca na dokovima.

ysl-touche-3

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button