Nova toaletna voda Black Opium

Zablistajmo zajedno. Stvorimo neraskidivu vezu u kojoj frcaju iskre. Podijelimo ovo euforično iskustvo. A zatim ga proslijedimo dalje.

URONITE U MIRISNI VEO
Dobrodošli u priču o toaletnoj vodi YSL Black Opium Glowing Eau de Toilette. Upoznavanje, inicijacija i iskaz dobrodošlice u zajednicu koja pršti energijom, impulzivnošću i strašću za avanturama na motociklu.
Riječ je o mirisu koji živi za trenutak i žudi za neočekivanim, ostavljajući trag uspomena i želju za novim iskustvima.

NEKTAR: KAVA U KOMBINACIJI S NOVOM PJENUŠAVOM OPSESIJOM…
Poput zrake svjetlosti u mraku, legendarni akord crne kave prožet je iskričavom svježinom. Žustre citrusne note naglašavaju energizirajući sjaj akorda kruške (kao gornje note), obasjavajući novu toaletnu vodu Black Opium blistavom svjetlošću.
Ova prozračna i delikatna mješavina mirisa izrazito je nosiva i ženstvena – rado ćete je podijeliti s dragim prijateljicama.

ysl-black-opium-1

BOČICA: KRUG SVJETLOSTI
Poput pulsirajućeg srca u tamnoj noći, blistava esencija bočice toaletne vode Black Opium odašilje pozitivne vibracije. U središtu dobro poznate četverokutne bočice prekrivene ružičastim i crnim svjetlucavim česticama utisnut je legendarni krug, ovaj put osvijetljen nazivom mirisa ispisanim metalik ružičastom bojom. Poželjan je predmet za kolekcionare: sjaji poput svjetionika i mami obožavatelje mirisa Black Opium širom svijeta, simbolizirajući senzualnu napetost između svjetlosti i sjene.

KAMPANJA: NEONSKA SVJETLA
Sva su iskustva bezvrijedna ako ih nemamo s kime podijeliti. Edie Campbell, ambasadorica kuće YSL i zaštitno lice mirisa Black Opium zvijezda je promotivne kampanje. Crne kose, očiju iscrtanih olovkom i nude usana, savršeno utjelovljuje rokerski imidž u futurističkom filmu koji je režirao BRTHR. Negdje u jugoistočnoj Aziji, njezine stare i nove prijateljice sastaju se u ulici obasjanoj pulsirajućim neonskim svjetlima.

Čuje se brujanje motocikala, vidimo vrata noćnog kluba obasjana neonskom svjetlošću. Edie se penje na motocikl i juri u noćnu avanturu, kroz neonski tunel i dalje u nepoznato. Vodi svoju žensku ekipu iz kruga povjerenja u krug svjetlosti, dijeleći s njima zajedničku strast prema mirisu. Blistava bočica Black Opium Glowing Eau de Toilette prenosi se od jedne do druge djevojke ili žene, pa čak i pokojeg muškarca.
Iako je doživljavaju na različite načine, sve ih prožima osjećaj istinskog veselja i uzbuđenja.

Otkrijte svemir novih i neočekivanih zajedničkih iskustava koji svijetli u beskonačnost. Uz jedan moto: proslijedite bočicu.

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button